APARTMAN İLAÇLAMASI

APARTMAN İLAÇLAMASI

APARTMAN İLAÇLAMASI

Günümüz İstanbul koşulları, nüfus yoğunluğu müstakil evlerden ziyade daha çok site ve apartmanın yapılmasına zemin hazırlamıştır. Tabi ki toplu yaşam beraberinde birçok sorunu da getirmiştir. Bunların başında da haşere sorunu gelmektedir. Toplu yaşam alanlarında ise bu canlıların çoğalması daha hızlı meydana gelir. Küçük bir parça ekmek kırıntısı bile haşere çoğalmasına sebebiyet vermektedir. Apartman ve sitelerde haşere çoğalmasının diğer bir nedeni ise evcil hayvan beslemesidir. Özellikle bit, pire ve kene gibi haşereler kedi ve köpek gibi evcil hayvanları yaşam alanları olarak seçerler. Nedeni ise hayvanların vücut ısılarının bu haşereler için uygun olmasıdır. Kış aylarında ise pek çok apartman ve sitede kalorifer böcekleri çoğalır. Eğer apartman veya site bahçe alanına sahip ise yaz boyu sivrisinek, hamam böceği vb. haşereler çoğalır.

Peki, bu sorunlar karşısında ne yapmalıyız? Öncelikle yılda iki kez apartman ilaçlaması yaptırmamız gerekir. Mevsim başlangıçları haşerelerin kendilerine uygun ortam aradıkları dönemlerdir. Ancak ilaçlama yaparken de dikkat etmemiz gereken şeyler vardır. Kesinlikle apartman ilaçlama yapılırken ruhsatı olan bir şirkete başvurulmalıdır. Apartman ilaçlama İstanbul bölgesinde yapılıyorsa daha dikkatli olmakta fayda var. Apartman ilaçlaması Avrupa yakası ve apartman ilaçlama Anadolu yakası suiistimalin çokça olduğu bölgelerdir. Ruhsatsız ve Sağlık Bakanlığının onaylamadığı ürünleri kullanan kişi ve kurumlar çok fazladır. Bu nedenle apartman böcek ilaçlaması yaptırmadan önce mutlaka ürünler ve belgeler kontrol edilmelidir. Diğer bir dikkat edilmesi gereken nokta ise apartman pire ilaçlaması veya apartman fare ilaçlaması gibi farklı ilaçlama türlerinin olduğu, farklı haşere türlerinin farklı ilaçlama tekniği gerektiğidir.

Apartman ilaçlaması yaptırmadan önce yukarıdaki ayrıntılara mutlaka dikkat etmelisiniz. Eda ilaçlama müşterilerinin kalıcı çözümlere kavuşması için çabalayan ve sürekli kendini yenileyen bir kurumdur. En büyük teminatımız çalıştığımız kurum kişilerin memnun oluşlarıdır. Sizler de apartman veya siteleriniz için uygun ve güvenilir yer arıyorsanız doğru adrestesiniz. Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü ürünlerimiz; Farklı alanlar ve haşereler için yeni uygularımızla 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. En iyisine sahip olmak için bir telefon kadar uzağınızdayız.

Etiketler: