BİTKİ İLAÇLAMALARI

BİTKİ İLAÇLAMALARI

BİTKİ İLAÇLAMALARI

Zararlı canlıların en sık görüldüğü alanlar arasında yer alan bahçelerde düzenli olarak bitki ilaçlama yapılması, hem bitki ve ürünlerin korunmasını hem de haşere ve kemirgenlerin iç mekânlara girişini engeller. Zehirli haşereler de dâhil olmak üzere, giderlerde yaşayan böcekler ve kemirgenler de sıklıkla görülmektedir. Bunun yanı sıra, bitkiler ile beslenen danaburnu ve ağaç kurdu gibi haşereler de bahçelerde sıklıkla görülmektedir.

Bitkilere ve yetiştirilen ürünlere zarar verdiği gibi iç mekânlar için de tehdit oluşturan haşereler, yaz döneminde hızlı bir şekilde çoğalarak sorun yarattığından, bu dönemde bahçe ilaçlama yaptırmak son derece önemlidir.

Bitkilerin kökleri arasına yuva yaparak, sebzelere ve diğer ekinlere ciddi zarar veren danaburnu ile ağaç ya da fidanların su borularına zarar vererek, kurumasına yol açan ağaç kurdu bahçelerde en sık görülen haşere türleri arasında yer alır.

Bununla birlikte, bu haşerelerin üreme dönemi yalnızca ilkbahar olduğundan, bahar aylarında yapılacak BİTKİ İLAÇLAMALARI ile oluşabilecek sorunlar giderilebilir. Toprak altında ya da ağaç kenarları etrafında yuva yaparak, bitkilere zarar veren kırkayak ile etçil olarak beslenen çıyan da, bahçe için olduğu kadar, kapalı alanlar için de tehdit oluşturur.

Bahçedeki bitkilerin kurumasına yol açan haşerelerin yanı sıra, kemirgen türleri de bitkiler için ciddi sorunlara yol açabilmektedir. Bahçeli ev, yazlık ve bahçesi bulunan apartmanlarda sıklıkla görülen haşere ve kemirgen sorunundan kurtulmak için her yıl özellikle yaz döneminden önce düzenli olarak İstanbul Eda ilaçlama firmamız tarafından haşere ilaçlama yaptırmak son derece önemlidir.

Bahçe bitkilerinin ilaçlanması için bulacağınız firma alanında en iyi olmak zorundadır. Bahçe bitkileri ya da çiçek ilaçlama işinde yılların deneyimine sahip olan ve kurumsal kimliği ile öne çıkan; en iyi en kaliteli hizmet anlayışı ile vizyon sahibi olan Eda ilaçlama firması sizlere en mükemmel hizmeti en kısa sürede verecektir. Detaylı bilgi ve rezervasyon için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Etiketler: