EV BÖCEKLERİ

EV BÖCEKLERİ

EV BÖCEKLERİ

İnsanlar ne yazık ki sağlık sorunlarında böceklerin etkilerini hep arka planda bırakıyorlar. Oysa EV BÖCEKLERİ hastalıkların temelinde yatıyor. Ne kadar temizlik yapılsa da ya da ne kadar dikkatli davranılsa da kişilerin ev böceği oluşumunu tamamen ortadan kaldırmaları imkansız. Ev için ilaçlama yapılmadığı sürece bu zararlılar her daim karşımıza çıkabilir. Buna rağmen insanların ilaçlama işlemlerini kendilerinin yapıyor olduğunu görmek bizleri ziyadesi ile rahatsız ediyor. Çünkü biliyoruz ki bilinçsiz bir şekilde yapılacak olan ev böcekleri için ilaçlama işlemi, en az böceklerin kendileri kadar zarara sebep olabiliyor. Ev böcek çeşitleri hakkında yeterli bilgisi olmayan birinin yapacağı ilaçlamadan ne kadar katkı beklenebilir ki? Çünkü her haşerenin kendine özgü bir ilaçlanma yöntemi vardır. Hatta her böcek için farklı bir ilaç türü de kullanılması gerekebilir.

Ev için böcek ilaçlama yaptırmadan önce mevcut ya da muhtemel böceğin türünün belirlenmesi gerekir. Bu tespitin ardından ilaçlama yöntemi ve zamanı belirlenir. Ardından da ev böceği için ilaçlama yapılır. Bu nedenle kişilerin kendi ilaçlama yöntemlerinden uzak durmalarını ve uzman desteği almalarını öğütlüyoruz. Hamam böceği, kalorifer böceği, sarı böcekler ve kara böcekler aynı yöntemlerle ilaçlanırken, bit, pire, güve gibi haşerelerin ilaçlanma yöntemi farklıdır. Eğer destek alacağınız firma ruhsatlı ise işte bu yöntemlere hakim olan kişiler tarafından uygulama yapılacaktır. Aksi durumda firmanın size katkı vermesi de beklenemez. Ev hanımlarının kabusu olan karınca illeti için de bu geçerlidir. Susam böcekleri, nem böcekleri ve tahta kurusu yine öldürülmesi zor olan ve hızlı üreyen haşere türlerindendir.

Küçük mutfak böcekleri gıda kırıntıları nedeniyle bu alanda fazlaca görülürler. Ama biz ne kadar dikkat etsek de onların gıda ürünlerimiz ile temasının önüne geçemeyiz. Ürünleri kapalı kaplarda muhafaza etmek gibi önlemler alınabilir ama tam çözüm değildir. Küçük ev böcekleri ancak ilaçlama yapılarak yok edilirler. İşte bu nedenle bizimle irtibata geçmelisiniz diyoruz. Eda Böcek İlaçlama olarak sizlere mutlak memnuniyet vaat ediyoruz. Ekiplerimiz alanında uzman ziraat teknikerlerinden oluşmaktadır. İstanbul’un tüm ilçelerine sabit fiyatlar ile ve garantili ilaçlama hizmeti sunuyoruz. Hem kaliteli hem de ekonomik ilaçlama hizmeti almak istiyorsanız sizlere bir telefon kadar yakınız. Ev böcekleri ile mücadele hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Etiketler: