EVE FARE GİRDİ

EVE FARE GİRDİ

EVE FARE GİRDİ

Evinizin her tarafı tehdide açık ve çeşitli tesisat problemleri olan bir binada yer alabilir. Bu sizin engelleyeceğiniz durum değildir. Ancak sizin engelleyebileceğiniz durumlar ise bu eve haşere ya da kemirgenlerin girmesini engellemektir. Bunu yapamayanlar çoğu zaman uzmanlarımızı arayarak eve fare girdi ne yapabilirim şeklinde soru yöneltiyor. Ancak eve fare girdikten hemen sonra fark edilmişse hızlı bir şekilde müdahale edilebilir. Fakat yuvası varsa ve bu yuva uzun bir süre fark edilmemiş, evde birden fazla fare görülmeye başlamışsa o ev istila altında olabilir ve mutlaka uzmanlar tarafından yardım alınması gerekmektedir. Bu da onları gören ev halkı için oldukça sıkıntılı süreçleri getirmektedir. Eve fare girdi şeklinde serzenişte bulunanlar için verilebilecek en güzel tavsiye farelere karşı acil bir şekilde önlem alınması olacaktır. Çünkü önlem alınmayan her bir fare çok hızlı üreyecek ve yayılacaktır. Önce ev ardından bina ve en son da mahalle farelerle kaplanacak ve bu durumda harcanacak olan enerji daha da artacaktır. Dolayısıyla evde tek değil mahallede, binada ya da açık bir alanda görülen fare için önlem aldırmak en doğrusu olacaktır.

 

Farelere Karşı Önlem Almak

Farelere karşı alınacak belirli önlemler vardır. Sizler de EVE FARE GİRDİ demek ve ciddi problemlerle karşılaşmamak için;

  • Evinizin açık alanlarını mutlaka kapatın ya da set çekin.
  • Kapıları açık bırakmayın. Özellikle evin dış kapısını ve varsa bahçe kapısını.
  • Evi düzenli olarak temizleyin.
  • Evde çok fazla eşya biriktirmeyin ve gıda malzemesini eşyaların içinde saklamayın.
  • Banyo ve tuvaletlere düzenli bakım yaptırarak boruları sürekli kontrol ettirin.
  • Evdeki çatlakları kapattırın ve onarın.

Bu tür önlemleri aldığınızda evlere fare girmesi ve eve fare girdi ne yapmalıyım sorusunu sorma riskini en aza indireceksiniz. Ancak yine de çeşitli durumlarda fareler her binaya, eve girebilmektedir. Bu gibi durumlar için mutlaka ilaçlama işlemi gerçekleştirilmeli ve Eda İlaçlama Şirketinden yardım alınmalıdır. Bu konuda oldukça tecrübeli olan firmanın ilaçlama yöntemleri oldukça iyi bir durumda.

Etiketler: