KALORİFER BÖCEĞİ NASIL OLUR?

KALORİFER BÖCEĞİ NASIL OLUR?

KALORİFER BÖCEĞİ NASIL OLUR?

Evimizin temizliğinden emin olmak isteriz. Gözle görülemeyen mikroplar, haşereler söz konusu olduğunda ise hijyen ortamımız bozulur mikrop ve hastalıklara açık bir hale geliriz. Küçük çocuk ve bebeklerin olması ise daha da dikkatli olmamızı gerektirir. Bunlar söz konusu olduğunda başvurulan ilk seçenek hemen bir kimyasal alıp kendimizin ilaçlama yapması ise hem kalorifer böceği sorunumuzdan kurtulmamızı sağlayamaz hem de zararlı kimyasallar ihtiva ettikleri için kendimizin zehirlenmesine neden olabilirler. Diğer haşerelerin evi basması ile kalorifer böceği olması arasında fark ise başa çıkılması en zor olanıdır. Yapısal olarak çok dayanıklıdır kabukları serttir ve yıl içinde birkaç kez kabuk değiştirerek kendisini yeniler. Kalorifer böceği nasıl olur da bu kadar kimyasallara bağışıklığı çok yüksek olduğu kolayca açıklanamamaktadır.

KALORİFER BÖCEĞİ NASIL OLUR sorusunun cevabı ise dayanıklı olması ve hızlıca hareket yeteneği ile en küçük çatlak ve aralıklardan mutfak ve banyo gibi nemli ve kolay beslenebileceği yaşam alanlarımıza yerleşirler ve çabuk ürerler. Yılda birkaç kez çok sayıda yumurtlarlar. Bu yumurtaları sırtlarında taşıdıkları görülür. Kalorifer Böcekleri yemek artıkları, çöpler, kuru gıdalar, kitap, saç ve deri döküntüleri gibi pek çok şeyi yerler bu sebeple her şeyi yiyebildikleri için beslenmek gibi bir sorunları olmaz. Çok aç değillerse geceleri el ayak çekildikten sonra ortaya çıkar ve yiyecek ararlar. Çok pistirler ve her yere mikrop taşırlar ve salgılarını bırakırlar. Kalorifer böceği ilaçlama tecrübe deneyim gerektirir. Zor öldükleri için bilinçsizce ağır kimyasal zehirler kullanmak insan ve evcil hayvanların zehirlenerek üzücü olayların meydana gelmesine yol açabilir. Bu nedenle Kalorifer böceği nasıl olur ise olsun kendimiz baş edebiliriz diye düşünmek bize zaman kaybettirebilir çünkü kafası kopan bir hamam böceği günlerce nefes almadan yaşamaya devam ederler bu da daha çok üremeleri ve evin her yerini sarmaları anlamına gelir.

Eda İlaçlama, 7 gün ve 24 saat sizin için uygun zamanda hizmetinizdedir. Sağlığa zararsız ilaçları kullanan ruhsatlı firmamız garantili ilaçlama yapmaktadır. Kaliteli ve en ucuz kalorifer böceği ilaçlama hizmeti deneyimli elemanlarımız tarafından yapılır. İlaçlama sonrası yapmanız gerekenler konusunda bilgi verilmektedir.

Etiketler: