KANTİN İLAÇLAMA

KANTİN İLAÇLAMA

KANTİN İLAÇLAMA

İlaçlama işlemleri her mekan için çok önemlidir elbet ancak gıda üretimi ya da satışı yapılan yerler için daha da bir önemlidir. Özellikle gençlerin ve çocukların alışveriş yapma potansiyeli yüksek olan yerlerde yapılacak olan hatalı ilaçlamaların sonucunu sizler bir düşünün. Bu riskli alanlardan birisi de okul kantinleridir. KANTİN İLAÇLAMA hatalı yapılacak olursa neler ile karşılaşacağız bir değinelim. Kapalı ve dar alanlardaki hatalı ilaçlamalar kişi zehirlenmelerine neden olabilir. Hatta ürünlere temas eden ilaçlar da sağlık sorunlarına yol açabilir. Özellikle Anadolu Yakası kantin ilaçlama eksiklikleri nedeniyle bu sorunlarla sıklıkla karşılaşıyorlar. İşin bir de başarı kısmı var. Yani hatalı ilaçlamalar haşerelerden kurtuluşu sağlamayacak ve amaca ulaşılamayacak. Kantin ilaçlama firmaları yardımı alınmadan kantin çalışanlarının yapacakları ilaçlamalar sonucunda oluşacak sorunlar, işletmenin prestij kaybına da neden olabilir. Ayrıca olası denetimlerde ciddi cezalar alma ihtimalleri de var.

Bu riskler Avrupa Yakası kantin ilaçlama işlemleri için de geçerlidir. Bu durumda resmi yollar ile kurulmuş olan bir kantin ilaçlama şirketi ile anlaşmak ve ilaçlama işlemini onlara yaptırmak daha akıllıca olacaktır. Ama değindiğimiz gibi firmanın resmi yollar ile kurulmuş olması gerekiyor. Bunun için de firmanın ruhsatlarının kontrolü olmazsa olmaz bir gereklilik diyebiliriz. Şunu bilelim ki kantin ilaçlama servisleri ruhsatsız ise sizin kendinizin yapacağı ilaçlamadan daha fazlasını vereceklerini düşünemeyiz. Resmi kurulan firma Sağlık Bakanlığı onaylı olmayan ilaçlar kullanmaz. Bu da öğrencilerin sağlığının korunması adına çok gerekli bir öğedir. Kantin böcek ilaçlama işlemini yapacak olan firmanın yeterliliğini referansları ile görüşerek tespit edebilirsiniz.

Kantinler de genellikle fare illeti görülür ki onlardan klasik yöntemlerle kurtulmak olanaksızdır. O nedenle de kantin fare ilaçlama firmaları daha ayrı bir önem taşıyor. Elbette kantin ilaçlama İstanbul için olduğu kadar diğer şehirlerimiz için de önemli. Ancak İstanbul’da yaşıyorsanız ve ilaçlama firması gereksiniminiz var ise bizleri arayabilirsiniz. Çünkü bizler garantili kantin ilaçlama yapıyoruz. Eda Kantin İlaçlama Şirketi haşere türlerine tam hakim ekipleri ile mutlak memnuniyet ilkesi ile 7/24 saat çalışıyor. Uygun fiyatlı ama bir o kadar da kaliteli hizmet sağlayan İstanbul kantin ilaçlama firması arıyorsanız bizleri günün her saatinde arayabilirsiniz.

Etiketler: