ÖZEL İLAÇLAMA ŞİRKETLERİ

ÖZEL İLAÇLAMA ŞİRKETLERİ

ÖZEL İLAÇLAMA ŞİRKETLERİ

Artan nüfus ayrıca insanların çevreye karşı olan duyarsızlıkları çevre kirliliğini getirmiş bu da haşere ve kemirgen sorunun büyümesine neden olmuştur. Son yıllarda İstanbul’da haşere ve kemirgen sorunu yaşayan ev ve iş yeri sayısında ciddi bir artış gözlenmiştir. Bu sorunun çözümü ise özel ilaçlama şirketleri ile çalışarak özel ilaçlama almaktır.  Ancak kulaktan dolma bilgiler nedeniyle özel ilaçlama sunan firmaların fiyatlarının yüksek olduğuna dair bir kanı söz konusudur. Bu nedenle haşere ve kemirgen sorunu yaşayanlar özel ilaçlama şirketi ile çalışmak yerine bireysel ilaçlama yapmayı tercih etmektedir. Ancak bireysel uygulamalarda görünen haşere ve kemirgenler imha edilmekte yuvalardaki yumurtalar ihmal edilmektedir. Sağlıklı bir ilaçlama görünenler ve muhtemel tüm yuvalardaki larvaların ilaçlanmasıdır.

ÖZEL İLAÇLAMA ŞİRKETLERİ sundukları hizmette her muhtemel yuvayı tespit ederek ilaçlama gerçekleştirir. Haşereler zor ve kuytu alanları seçmektedir. Banyo ve mutfak tezgah altları, bodrumlar, çatı katları, merdiven boşlukları, duvar çatlakları, eşyaların köşe alanları muhtemel bir haşere yuvasıdır. Bu zor alanlara ulaşmak için özel ekipmanlar ve özel yöntemler kullanılmaktadır. İlaçlama sorun yaratan türe göre bazen sıvı, bazen jel ilaçlama olabilmektedir. Yine ilaçlama hizmeti bazen püskürtme şeklinde bazen de buharlama şeklinde gerçekleştirmektedir. Hangi ilaç ve yöntemin kullanılacağına sorun yaratan türün tespit edilmesi ile karar verilmektedir. Bu tespit ise ruhsatlı özel ilaçlama şirketi tarafından yapılmaktadır. Bir sorun yaşıyorsanız ve özel ilaçlama yapılması gerekiyorsa vakit kaybı yaşaman uzman bir firmaya başvurmak gereklidir.

Özel böcek ilaçlama hizmeti sunan firmaların hangisi ile çalışacağınıza karar veremiyorsanız Eda ilaçlama ile çalışabilirsiniz. Bu firma gerekli tüm ruhsatlara sahiptir. 7/24 hizmet sunan firma müşteri memnuniyeti konusunda garanti sunmaktadır. Ruhsatsız firmalar uzak durulması gereken firmalardır bu firmalar kalitesiz ilaçlar ile hizmet sunmakta ve insan sağlığını hiçe saymaktadır. İlaçlama firmalarının sundukları hizmet toplumun genelini ilgilendirmektedir. Bu kapsamda salt kar amacı ile hareket eden ruhsatsız firmalar ile çalışmamak gerekmektedir. Ayrıca sundukları hizmete garanti veren kaliteli ilaçlar ile ilaçlama hizmeti sunan firmalar ile çalışmaya dikkat etmek gerektiğini tekrar belirtmekte fayda vardır.

Etiketler: