YAZ AYINDA İLAÇLAMA

YAZ AYINDA İLAÇLAMA

Yaz mevsiminde daha da önem kazanan ev ilaçlaması, böcek ve farelerle mücadele için evimizdeki yatak, dolap, pervazlar, örtü,koltuk altları, döşeme ve kıyafetlerimizde gizlendikleri için ev ilaçlama önem verilerek yapılması gerekmektedir.

Yaz mevsiminde evlerimizde, bahçemizde, işyerlerimizde, gıda yerlerimizde pire, sinek, hamamböceği, fare, tahtakurusu, gibi can sıkıcı canlıların olması havaların sıcak olması dolayısıyla çok rahatsız edici bir hâldir. Bunun en önemli açıklaması, bazı böcek türleri ve kemirgenlerin yaz mevsiminde daha çok üremesidir. Özellikle de pire, hamam böceği, kalorifer böceği ve sinek türleri. Alanlarınızda gördüğünüz bu böceklerden dolayı sıcak ve neminde etkisiyle vücut yorgunluğu üstüne bir de sürekli yayılan mikrop tehdidi vardır. Bu neden ile yazın ev ilaçlaması yaparak sağlığınıza zarar vermeyen biyosidal ürünler kullanarak sizin ve sevdiklerinizin yaşam standardınızı düşüren bu haşere ve kemirgen türlerinden rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

Pireleri, kuş bitlerini ve diğer haşereleri ilk baktığımız anda göremeyebiliriz. Evinize, bahçenize ya da ofisinize girdiğinizde birden üzerinize yapışan ve sabahınızın ya da gününüzün kötü geçmesine sebep olan böcekleri böyle fark edebilirsiniz. Can sıkan bu böceklerden yaz ayında kurtulmak için ilaçlama şirketi arayışınıza giriştiğinizde böcek ilaçlama şirketleri en güvenilir ve en etkili yardımcınız olacaktır. Evi ilaçlama firmaları, kullandığı Sağlık Bakanlığı onaylı biyosidal ürünlerle çevreye ve sağlığınıza zarar vermeden ev ilaçlaması – işyeri ilaçlaması yaparak en hızlı şekilde sorunlarınızdan kurtularak sizlere hizmet sunabilirler.
Böceklerden ve farelerden ancak çok yönlü bir mücadele ile kurtulabileceğinizi unutmayınız. Piyasadan veya eczanelerden aldığınız sıradan ucuz ilaçlar ile sorununuzun çözülemeyeceğinin farkında olmanız gerekir. Bu şekilde hem maddi açıdan hem de sağlığınız açısından bir sorun yaşayabilirsiniz.

Etiketler: