YİYECEK DEPOSU İLAÇLAMA

YİYECEK DEPOSU İLAÇLAMA

YİYECEK DEPOSU İLAÇLAMA

Yiyecek depoları haşereler için en ideal ortamı oluştururlar. Depo olması karanlık olmasına ve her ne kadar tedbir alınsa da gıda kalıntılarının ortamda bulunmasına olanak sağlar. Böyle olunca da yiyecek depo ilaçlama işlemi bir ihtiyaç değil gereklilik halini alır. Ama buna rağmen bizler ya ihmal ederiz ya da doğru yiyecek deposu böcek ilaçlama yöntemlerine başvurmayız. Hatalı kişilerin yapacakları ilaçlamalar da kişi sağlığını olumsuz etkiler ve ölümcül hastalıkların nedenleri arasında yer alır. Kendi evimizde başarmışız gibi yiyecek deposu fare ilaçlama işlemlerinde de kocakarı yöntemleri uygulamaya devam ederiz. Sıradan fare zehirleri gibi. Oysa bu yöntemler en az farenin varlığı kadar zararlı olur. Sanki ruhsatlı bir yiyecek deposu ilaçlama şirketi kadar bu konuya hakimmişiz gibi davranmak ne kadar da cahilce bir yaklaşım.

Bazı Yiyecek deposu ilaçlama firmaları ruhsatsız olurlar ve merdiven altı firmalar kategorisinde yer alırlar. Bu da onların yapacakları ilaçlama işlemi ile sizlerin yapacağınız arasında bir farklılık oluşturmayacağını gösterir. O zaman ne gerek var ki para ödemeye. Her koşulda hatalı bir YİYECEK DEPOSU İLAÇLAMA yapılacak ve hem zararlılar işlemlerini sürdürecek hem de üzerine ilaçlama kaynaklı bir sağlık riski daha ilave olacak. Bari ücret ödememek daha akıllıca. Ama ruhsatlı bir Avrupa Yakası yiyecek deposu ilaçlama firması desteği alınsa durum öyle mi? Haşereler yok edilecek. Gıdalar korunacak. Ortam hijyenik olacak. Tek uygulama ile kurtuluş sağlanacağından da daha ekonomik olacak. Bu durum Anadolu Yakası yiyecek deposu ilaçlama firmaları için de geçerli tabi ki.

Yukarıda saydıklarımız ruhsatlı olan bir yiyecek deposu ilaçlama servisi için geçerli. Aksi durumda durum son derece kritik. Tek başına ruhsatlı olmak yeterli mi derseniz büyük oranda yeterli ama ek beklentiler içerisine girmeniz gerektiğini de söyleyebiliriz. Mesela firmanın yiyecek deposu haşere ilaçlama konusunda eğitimi olan ve deneyimi yüksek personellerle çalışması gerektiğini de söyleyebiliriz. Çünkü onlar haşere türlerini tanıyarak uygulama yöntemi belirleyeceklerdir. Daha basit bir kavram ile yiyecek deposu pire ilaçlama işlemi ile hamam böceği ilaçlama işlemi aynı olmaz. Bu ayrımı yapabiliyor olmalı. Bizler Eda İlaçlama olarak sizlere bu konuda tam destek veriyoruz ve bunu uygun fiyatlarla yapıyoruz. Yiyecek deposu ilaçlama işlemi bizim işimiz.

 

 

Etiketler: