ÇATIDA FARE

ÇATIDA FARE

ÇATIDA FARE

Çatıda fare var ve siz ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Öncelikle neden fareler daha çok çatılarda barınırlar bundan söz edelim. Öncelikli neden yeterli hijyenin sağlanamaması. Karanlık olması ve farelerin üremeleri ve yaşamaları için ideal ortamlar oluşturmasını da buna ekleyebiliriz. Çatıda fare emareleri görüldüğünde yapılması gerekenlerden birisi ise amatörce fare zehirleri kullanarak ilaçlama yapmaya kalkışmamaktır. Bu durumda belki birkaç fareyi yok edebilirsiniz ama ardında kalanlar size zarar vermeye de devam edeceklerdir. Genelde çatıda fındık faresi bulunur ve bunlar zararsız olarak nitelendirilir. Oysa bu yanlıştır. Çünkü her türlü fare insan bedenini kemirmeye varan zararlara yol açabilirler. Taşıdıkları mikroplardan söz etmeye bile gerek yok.

ÇATIDA FARE görüldüğünde yapılmaması gereken hususlardan birisi de sıradan fare kapanlarından medet ummaktır. Onlar da tıpkı zehirlerde olduğu gibi az sayıda fareyi yok etseler de geride kalanların zararları kafi derecede riskli olacaktır. Bu arada yukarıda fındık faresinden söz ettik ama çatıda lağım faresi bile olabileceğini de unutmayın. Öncelikli olarak çatıda fare ilaçlama konusunda kendisini ispatlamış olan profesyonellere baş vurmalısınız. Bu profesyonellerin de ruhsatlı olan firmalar olacağını belirtmekte yarar var. Çünkü çatıda fare var ve sizler sıradan ruhsatsız firmalara başvurdunuz, emin olun ki onlar sizin yapacağınız ilaçlamadan daha fazlasını vermeyecekler. Ama ruhsatlı firmalar sağlık kurumları tarafından onaylanan fare ilaçlarını kullanacaklar ve sizlerin de çatıda fareler var diye endişelenmenize gerek kalmayacak.

İnsanlar genellikle daha ucuz olma umuduyla ruhsatsız firmalara fare ilaçlama yaptırırlar. Ama kısa süre içerisinde yeniden ortaya çıkacak olan fareler için yeniden uygulama yapılacak ve beklenen maddi beklenti de boşa gidecektir. Çatı fare ilaçlama işlemlerinde standartlara uygun ekipmanların da kullanılması önemli. İşte bu standartları da belirleyen ruhsattır. Bu konuda deneyimli ekiplerimiz ile size hizmet veren firmamız Eda İlaçlama cazip fiyatlar ile kaliteli bir ilaçlama hizmeti sağlıyor. Çatıda fareler kabusunuz olmasın. Bizleri arayın ve sonsuza kadar kurtulun. Üstelik de firmamız 7/24 saat açık ve garantili ilaçlama yapıyor. Böylece de çatıda fare kabusunuz sona eriyor. İstanbul genelinde sabit fiyatlar ile hizmet veren fare ilaçlama firmamızın önerilerini dinlemeden karar vermeyin.

Etiketler: