EVDEKİ FARELER İLE MÜCADELE

EVDEKİ FARELER İLE MÜCADELE

EVDEKİ FARELER İLE MÜCADELE

Evde görülen zararlılar ile ilgili yapılan en büyük hata kişilerin kendilerinin ilaçlama yapmalarıdır. Özellikle de bu hassasiyeti fare üzerine çekmek istiyoruz. Çünkü geçmişten bugüne halen bilinen bazı yöntemler var ki bizler bu yöntemlerin insan sağlığına yaptığı olumsuz etkilerden haberdar bile değiliz. Evdeki fareler ile mücadele etmenin en ideal yöntemi doğru zamanda doğru ilaçları kullanarak ilaçlama yapmaktır. Ama bunu yapacak olanlar ise ruhsatlı firmaların bilinçli çalışanları. Firmanın ruhsatlı olması bu kapsamda çok büyük önem arz ediyor. Ruhsatsız firmaların olası eksikliklerinden söz edersek resmi belgeli olan firmaların farkındalığını da daha iyi kavrayabiliriz. Merdiven altı firmalar daha az maliyet amacı ile fareler ile mücadele adına Sağlık Bakanlığı onaylı olmayan ilaçları kullanırlar.

Bu bile tek başına yeterli olmasına karşın yine de ruhsatsız firmaların EVDEKİ FARELER İLE MÜCADELE amaçlı olarak kullandıkları ekipmanların standartları yakalamadığını da belirtelim. Aynı zamanda tıpkı mesai saatlerinde çalışan işçiler gibi sadece gün içerisinde çalışırlar. Oysa farelerin mesai kavramının olmadığını hepimiz biliyoruz. Evde fare ile mücadele bazen özellikle de farenin türüne göre gecenin çok geç saatlerinde yapılması gerekebilir. Bu nedenle de çalışacağınız firmanın 7/24 saat aktif olmasını çok önemsemelisiniz. Evde fare görüldüğünde önce ruhsatlı firmadan fare türünü analiz etmelerini ve ardından uygulama yapmasını isteyiniz. Çünkü her fare türü için farklı bir uygulama yöntemi gerekebileceği gibi farklı fare ilaçlarının da kullanılması gerekebilir.

Evde fare gördünüz ve yapmanız gerekenler konusunda yeterli bilgiye sahip değilsiniz. İşte bu durumda yapmanız gereken tek şey bizlere ulaşmak. Endişe etmeyin. Biz her daim aktifiz ve istediğiniz saatte bizlere ulaşma şansınız var. Eda İlaçlama firması olarak ana amacımız sadece farelerden kurtarmak değil tüm haşerelere karşı müdafaa altında kalmanızı sağlamak. Resmi belgeli bir fare ilaçlama firmasıyız ve mutlak memnuniyet ana gayemiz. Garantili ilaçlamayı İstanbul’un tüm ilçelerinde sabit fiyatlar ile sunuyoruz. Referanslarımız ile görüşmeden ilaçlama firması ile anlaşmamanız kurtuluşunuz adına çok önemli bir ayrıntı. Evde fare mücadelesi konusunda eğitimli ekiplerimiz sizlere kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunmak adına aramanızı bekliyorlar.

Etiketler: