FARE İLE MÜCADELE

FARE İLE MÜCADELE

FARE İLE MÜCADELE

Birçok hastalığın nedenleri arasında gösterilen kemirgenler ile gerekli mücadelenin yapıldığı söylenemez. Özellikle fare konusunda gerekli önlemlerin tam olarak alınmadığı aşikar. Ne yazık ki bu kemirgenin verebileceği zararlar tam olarak bilinmediğinden önlemlerde de zafiyet gösteriliyor. Oysa hızlı çoğalan ve yok edilmesi çok güç olan fare sıradan bireylerin mücadelesi ile yok edilemezler. Onlarla mücadele konusunda uzman firmalardan destek alınması gerekir. Bireysel yapılacak olan fare ilaçlama işlemleri çevrede bulunan diğer canlılara da zarar verebilir. Zaten kendisi çok riskli bir canlı olan fareye bir de hatalı ilaçlamanın olumsuz etkileri eklenmesi tam bir facia olur. Bu durumda farelerin zararlarından söz edelim ki fare ilaçlama işleminin gerekliliği daha anlaşılır olsun.

Fareler çok farklı alanlarda zararlara yol açarlar. Gıda üretimi yapan bir işletme mallarının zarar görmesi ile karşı karşıya kalabilir. Ayrıca bu tür bir işletme müşterilerine mahcubiyet yaşayabilir. Hatta cezai müeyyideler ile bile karşılaşabilir. Bu nedenle de doğru FARE İLE MÜCADELE onlar için olmazsa olmaz gereklilik. Bu canlı insanların bazı yumuşak dokulu bölgelerinde kemirme yoluyla yaralara sebep olabilir. Bunu yaparken de nefesi ile bölgeyi uyuşturur. İşte bu guruptaki insanlar da organ kayıplarına uğramamak için doğru fareler için mücadele yöntemini belirlemek zorunda. Bu canlı başlı başına bir mikrop taşıyıcısı olması da önlem almak için tek başına yeterli bir sebep. Çok sayıda türü olmasına rağmen bir türünün isminin lağım faresi olması ne kadar mikrop barındıran bir canlı olduğunun bariz göstergesi.

Fare ilaçlama işlemi mutlaka ruhsatlı ve uzman bir firmaya yaptırılmalı. Firmanın ruhsatlı olması yapılacak olan uygulamanın sonucunu doğrudan etkileyecektir. Çalışanların fare türlerini tanıması ve yöntemini buna göre belirlemesi de bir başka gereklilik. Bunun için firma referansları ile görüşülebilir. Fare ile mücadele konusunda son derece deneyimli işletmeler var. Özellikle Eda İlaçlama İstanbul geneline sabit fiyatlar ile hizmet veriyor. Ayrıca günün her saatinde destek verebilen bir firma. Kaliteli ama ucuz hizmet anlayışları onları diğerlerinden bir adım daha öne çıkartıyor. Sağlıklı ve faresiz bir yaşantı için ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

 

 

Etiketler: