FAREDEN KURTULMA

FAREDEN KURTULMA

FAREDEN KURTULMA

Hayatımızda ne kadar mücadele etsek de mutlaka bir kemirgen sorunu ile karşılaşacağız. Doğal olarak da kemirgen denildiğinde ilk aklınıza fare geliyor. Bunda haklısınız çünkü ülkemizde kemirgen türlerinden en çok farelerden sorun yaşıyoruz. Ama asıl sorun farenin kendisi değil fareden kurtulma adına yapılan hatalı ilaçlama işlemleri. Bu konuya girmeden önce fare türlerinden söz edelim. Fareler boyutları, yaşam alanları ve iklim koşullarına göre türlere ayrılırlar. Lağım faresi, tarla faresi, fındık faresi gibi. Ama sonuçta her biri ayrı bir zarara sebep olabiliyor ve bu nedenle de fare ilaçlaması sıklıkla yapılması gerekiyor. Fare ile mücadele konusunda yapılan en büyük hata ise bireysel ilaçlama yöntemleri ve hatalı fare ilacı kullanımları.

FAREDEN KURTULMA aslında sanıldığı kadar da zor değil. İyi bir fare ilaçlama firması ile görüşmek tüm sorunların çözümünü sağlayabilir. Her sektörde destek alacağınız firmanın yetkinliği çok önemlidir. Ama fare ilaçlama işlemlerinde daha da önemlidir. Çünkü sağlık söz konusu ve bu riske edilebilir bir durum değildir. O zaman farelerden kurtulma adına anlaşacağınız işletmenin ne gibi şartları sağlaması gerektiğinden söz edelim. Öncelikle bu işletmenin resmi yollarla kurulan ve belgeli bir firma kullandığı fare ilaçları ile farkındalık gösterir. Örneğin Sağlık Bakanlığı onayı olmayan ilaçları kullanmazlar. Tabi fare ilaçlaması için uygun olan ekipmanlar kullanacakları için sonuçlar da pozitif olur. Ruhsatlı olan firmaların farelerden kurtulma yolları hakkında ayrıntılı bilgisi olan personeller ile çalışması gerekir. Bu sayede hangi fare türüne hangi uygulamayı yapacağına daha doğru karar verebilecektir.

Fareden kurtulma adına yapılan yanlış uygulamalar fareler kadar insanlara da zarar verebilir. Bu sebeple tercih edeceğiniz firmanın resmi belgelerini görmek ile yetinmemeli referansları ile de görüşmelisiniz. Daha önceki uygulamalarında fareden kurtulma sağlanmış mı iyi değerlendirmelisiniz. Bizler de bu yola baş koymuş ve garantili ilaçlama yapan bir işletmeyiz. Fareler ile mücadele yolları bakımından en uzman personelleri bünyemizde barındırıyoruz. 7/24 saat aktif olmamız da yapılacak uygulamada sonucu garanti altına alıyor. Eda İlaçlama olarak kaliteli ve uygun fiyatlı fare ilaçlama hizmeti veriyoruz. İstanbul’un neresinde olursanız olun bizleri arayın.

 

 

Etiketler: