Pirelerden Nasıl Kurtulurum?

Pirelerden Nasıl KurtulurumPire haşeresi çok küçük yapısı olan, 30 cm'e kadar sıçrayabilen, çok çabuk üreyip çoğalabilen ve kan emerek beslendiği için birçok hastalığın virüsünü taşıyan bir canlıdır. Pireler beslediğimiz hayvanlar yoluyla ya da birçok basit yol ile yaşadığımız mekanlara girip yerleşebilirler. Örneğin; yaşadığımız apartmanın bodrum kısmına girip doğum yapan bir kedi ile ya da bahçemize girip çıkan kedi, köpek veya kuşlar yoluyla mekanlarımıza girebilirler. Görüldüğü gibi pire haşeresi çok çeşitli yollarla yaşadığımız her alana girebilme özelliğine sahiptirler.

Pire haşeresi açık ve kapalı tüm alanlarda bulunur. Pireden bireysel mücadele ile kurtulamayız. Mutlaka profesyonel olarak ilaçlama desteği almak gerekir. Pire ilaçlaması sıvı kokulu ilaçlama ile yapılır. Mekanın durumuna ile ilaçlama pompası ya da ilaçlama makinası ile yapılır. Pire ilaçlamasında ilaçlama yapılan kapalı alanın 2 ile 4 saat kapalı kalması gereklidir. Açık alan pire ilaçlamasında farklı ilaçlar kullanılır. Pire ilaçlaması mutlaka profesyonelce ve bilinçli olarak yapılmalıdır. Gerekli teçhizatlar kullanılmalı ve ilaçlama teknikerinin uzman olması gerekmektedir.

Pire haşere ilaçlamasında pire için özel ilaçların kullanılması gereklidir. Böcek ilaçlamasında kullanılan ilaçların pire üzerinde kesinlikle etkisi yoktur. Pirelerin ilaçlar karşısındaki dirençleri oldukça fazladır. Bu nedenle pire üzerinde etkili kaliteli insektisitlerin (pire ilaçlarının) kullanılması gereklidir.

Eda ilaçlama şirketi olarak Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile pireye özgü en kaliteli ilaçlar ile pire ilaçlama hizmetini garantili olarak yapmaktayız. İlaçlamalarımız ziraat teknikerlerimiz tarafından yapılmakta ve garantili olarak ilaçlama hizmetimiz gerçekleştirilmektedir. Etkili ve kesin çözüm için bize ulaşın

Etiketler: