YATAK BÖCEKLERİ

YATAK BÖCEKLERİ

YATAK BÖCEKLERİ

İnsanlara en fazla nerede rahat olduklarını sorsak muhtemelen yataklarında diyeceklerdir. Hem konfor hem de dinlenmek adına en değerli alanlardan birisi tabi ki yataklardır. Ama davetsiz misafirler bazen bu rahatı bozarlar. İşte biz bunlara yatak böcekleri adını veriyoruz. Bu böceklerin varlığını genellikle sabah bedenimizde gördüğümüz izler ile anlıyoruz. Kızarıklıklar, kaşıntılar ve hatta şişlikler yatak böceği tarafından ısırıldığımızı gösteriyor. Genelde böyle durumlarda hep suçlu sivrisinekler oluyor ama aslında durum bu kadar da basit değil. Çünkü yatak böcekleri tek bir tür değil ve sizi ısıranın hangi tür olduğunu bilmiyor olacaksınız. Yani sizi bir tahta kurusu mu ısırdı yoksa bir akar mı? Bunu bilmeden önlem almak da zorlaşacak tabi ki.

Bir de ısıranın pire gibi direk kana temas etmiş olma olasılığı var. Bu durumda başkasından alınan bir mikrop direkt sizin kanınıza geçmiş olabilir. Bu ne kötü bir risk. O zaman yatak böcekleri ilaçlama ne denli önemli daha iyi anlayabiliriz. En azından sıradan herkesin yapabileceği bir iş değil. Ortada ısıran canlı türü tam olarak yokken kullanılacak olan ilaca nasıl karar verilebilir ki? Evet, bu işi sadece uzman yatak böceği ilaçlama firmaları karar verebilir. Ama o firmaların da ruhsatlı olması gerekiyor. Çünkü ruhsatsız firma da sadece sizin yapacağınız sıradan ilaçlama kadar katkı sağlar. Yatak içinde böcek görüldüğünde ya da hissedildiğinde ilk yapılması gereken ruhsatlı bir ilaçlama firması arayışına girmek. Bu firma ruhsatlı ise hem Sağlık Bakanlığı’nın onaylamadığı bir ilacı kullanmaz hem de ekipmanları ile her türlü noktada saklanan YATAK BÖCEKLERİ için kabus olurlar.

Yatak içindeki böcekler ile ilgili deneyimli ve eğitimli ziraat teknikerleri aracılığıyla ilaçlama yapan firmamız size bu konuda güvence vermektedir. Çünkü bizler garantili ilaçlama yapıyoruz.  İster mite ile yapacağınız mücadele kapsamında ister fare ile yapacağınız. Ne tür zararlı olursa olsun Eda İlaçlama sizlerin yanınızda. Maksimum memnuniyet ve uygun fiyat politikası ile çalışan firmamızdan günün 24 saati destek talebinde bulunabilirsiniz. Yatak böcekleri ile mücadele asla ertelenemez ve küçümsenemez. Kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla almak için artık adresiniz belli. Arayın ve yatak böceği illetinden kurtulun.

 

Etiketler: