EVDE AKREP VAR NE YAPMALIYIM?

EVDE AKREP VAR NE YAPMALIYIM?

EVDE AKREP VAR NE YAPMALIYIM?

Akrepler beslenme şekillerine ve yaşam alanlarına göre farklı renklere sahiptir. Yavru akrep ise beyaz renklidir. Renkleri ne olursa olsun hepsi zehirlidir. Soktukları insanlarda yutkunma güçlüğü, kusma, ateş, titreme, mide bulantısı yapmaktadır. Son yıllarda evde akrep sorunu çoğalmıştır. Yaşam alanları ellerinden alınan bu canlılar toprak bulamadığı için evlerin bodrum, çatı katlarında, apartman boşluklarından kendilerine yuva kurmaktadır. Bu alanlardan da evlere geçmektedir. Evde akrep var ise evde akrep var ne yapmalıyım? diye karar kara düşünmek yerine akrep ilaçlama hizmeti almak gerekmektedir. Hizmet almak geciktirilmemelidir. Çünkü vakit kaybı sorunun büyümesi dışında bir fayda sağlamaktadır. Bilinenin aksine profesyonel ilaçlama firmalarının hizmetleri sanıldığı kadar da pahalı değildir.

 

Hizmet alınacak ilaçlama firmasının bazı özelliklere sahip olması gerekir. Öncelikle gerekli tüm ruhsatlara sahip olmalıdır. Yine Sağlık Bakanlığı’nın “Halk Sağlığı Alanında Haşerelere Karşı İlaçlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” hususlarına uygun ilaçlama yapması gerekmektedir. Ayrıca evde akrepler var ise sunacakları hizmetin muhakkak akrepe yönelik olup olması gerekir. Genel haşere ilaçlaması hizmeti akrep problemini çözmeyecektir. Çünkü her zararlı farklı bir yöntem ve ilaç ile ilaçlanmaktadır. Evde akrep sorunu uzman ekipler için rahatlıkla çözüm sunabilecekleri hizmetlerdendir. Ruhsatlı firma çalışanları tüm zararlı türleri konusunda eğitim alarak, mücadelesi konusunda bilgi sahibi olmaktadır. Ayrıca gelişen teknoloji yakından takip edilerek son teknoloji ekipmanlar ve gelişen ilaçlar da edinilerek ilaçlama hizmetinin kalitesi artırılmaktadır.

 

Evde akrep var ne yapabilirim? sorusunun cevabı nettir, vakit kaybı yaşamadan alanında uzman ruhsatlı bir firmadan ilaçlama hizmeti almak evde akrep var sorunundan kurtulmaktır. İstanbul kalabalık nüfusu nedeniyle son yıllarda haşere ve kemirgen sıkıntısının çok sık görüldüğü bir ildir. Bu ilde çok fazla ilaçlama firması bulunmaktadır, ancak tüm firmalar ruhsatlı firmalar olmadığı için tercih yaparken ruhsatlarını kontrol etmek, referans kontrolü yapmak, kullandıkları ilaçların Sağlık Bakanlığı onaylı olup olmadığını kontrol etmek önemlidir. İstanbul’un pek çok semtinden ilaçlama hizmeti sunan Eda ilaçlama gerekli tüm ruhsatlara sahip olup, 7/24 ilaçlama hizmeti sunmaya hazırdır. Müşteri memnuniyeti yüksek kaliteli ve garantili hizmet anlayışı benimsemişlerdir.

Etiketler: