Garantili Fare İlaçlama

fare avcısıİlaçlama faaliyetlerinde mutlak garanti olur mu diye düşünmeyin. Başta fare ilaçlama konusunda kesin sonuçlar alınabiliyor. Ama bunun kendi başınıza olması imkansız. Mutlaka garantili fare ilaçlama hizmeti sunan firmalar tarafından yapılması gerekir. O bildiğiniz fare zehri ya da fare kapanları ile yapılacak ilaçlama da mutlak sonuçlar alınması imkansızdır. Hatta buna fare istasyonları ile yapılan mücadeleleri de dahil edebiliriz. En etkili yöntem ruhsatlı bir firma ile çalışmaktır. Aynı zamanda garantili fare ilaçlama yapan firmanın fare türlerini de iyi tanıması gerekmektedir. Çünkü biz her türüne fare desek de o kadar fazla çeşidi vardır ki. Bu kadar türe sahip olan bir kemirgeni de ancak profesyonel firmalar yok edebilir.

Yukarıda en doğru yöntemin garantili fare ilaçlama yapan ve ruhsatlı olan ilaçlama firmaları ile çalışmak olduğunu ifade ettik. Çünkü bu firmalar zaten ruhsatların bir zorunluluğu olan, standartların üzerinde ekipmanlar kullanmak zorundadırlar. Bu ekipmanlar farelerin sadece görünenleri değil aynı zamanda yavrularını da yok edecektir. Daha önemlisi de farelerin o ortama uzun süre yaklaşmalarının da önünü kesecek yöntemler kullanacaklardır. Konunun bir de Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü gibi sağlık kurumlarınca onaylanmış ilaçları kullanmak zorunluluğu vardır. Bu yapılırsa kişi sağlığı güvence altına alınırken garantili fare ilaçlama işlemi de gerçekleşmiş olur.

Bir de ruhsatlı firmaların ekiplerinin irdelenmesi gerekir. Dediğimiz üzere bu ekiplerin fare türlerine hakim olması gerekir. Fare ilaçlama işleminin yapılacağı alan ve içerisindeki malzemelerin de durumuna göre bir yöntem seçilmeli ve mutlak çözümler aranmalıdır. Garantili fare ilaçlama yapılması isteniyorsa ilgili firmanın referanslarının iyi incelenmesi gerekir. Ekiplerin konusuna ne denli etkin olduğu bu sayede ortaya çıkacaktır. Firmamız da on yılı aşkın süredir garantili ilaçlamanın tek adresi olarak İstanbul’un her semtine hizmet vermektedir. Eda İlaçlama olarak mutlak müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaktayız. Kaliteli ve uygun ilaçlama hizmeti almak istiyorsanız firmamız 7/24 saat aramanızı bekliyor olacak. Unutulmamalıdır ki günümüzde farelerden kaynaklı sağlık sorunları her geçen gün katlanarak artmaktadır. Sağlık ihtimaller üzerine değerlendirilmez.

Etiketler: