Tahtakurusu İlaçlama Şirketleri

Tahtakuruları haşereler içinde fazla bilinmese de en tehlikeli olanlardan birisidir. Kan ile beslenmelerinin yanında sadece geceleri ortaya çıkıyor olmaları nedeniyle de fazla fark edilmezler. Bilinen en belirgin türü yatak tahtakurusu olarak adlandırılır ve gündüzleri yatak aralarında, döşeme aralarında hatta duvar kağıtlarının arkalarında gizlenirler. Bu zararlının en belirgin riski kan temasından kaynaklı olarak mikrop bulaştırıyor olmalarıdır. Hortumlu haşereler grubunda yer alan tahtakuruları ile mücadelenin tek doğru yöntemi iyi bir tahtakurusu ilaçlama şirketi yardımı almaktır. Dişisinin tek seferde 200 adete ulaşan yumurta bırakması ve bu yumurtalardan 7 gün sonra yavru çıkması nedeniyle oldukça hızlı üremektedirler. Kanatsız olduklarından dolayı uçamazlar ve çok seyrek beslenirler. Yavrular birkaç deri değişimi sonrası yetişkin hale gelirler ki daha yavru iken imha edilmeleri daha sağlıklı bir karardır ancak bunu sadece tahtakurusu ilaçlama şirketleri başarabilirler.

Tahtakurularının ısırma yoluyla veya mikrop bulaştırma özellikleri nedeni ile çok tehlikeli olduğundan söz ettik. Bu haşerenin fare veya yılan gibi bazı sürüngen ya da kemirgenlere de saldırabildikleri bilinmektedir. Bu sebeple de yapılacak olan önlen ne kadar önemli fark edilebiliyor. Önlem alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur ilaçlamanın bireysel duyumlara göre yapılmamasıdır. Aksi durumda yapılacak uygulama tahtakurusunun vereceği zarardan daha ciddi olanlarına da yol açabilecektir. Tabi tahtakurusu ilaçlama şirketi personeli alanında uzman ise bu kritik süreç daha kolay atlatılabilir. Uzman bir ekip ne demektir? Öncelikle haşereler hakkında geniş bilgiye sahiptir. Bu özelliği ile de hangi zararlı için hangi ilaç kullanılmalı ya da hangi alanda nasıl bir ilaçlama yöntemi izlenmeli iyi bilirler. Sadece tahtakurusu görülen bir alanda değil aynı zamanda çevresinde de ilaçlama yaparak daha köklü bir çözüm getirirler. Dikkat edilmesi gereken ucuz ilaçlama adı altında faaliyet gösteren tahtakurusu ilaçlama şirketlerine yem olmamaktır. Öyleyse karşımıza bir soru da doğru ilaçlama şirketi nasıl tespit edilir? Öncelikle ilaçlama şirketi kesinlikle ruhsatlı olmalıdır. Merdiven altı şirketlerin sizlere vereceği destek çok kısa süre etki gösterecek ve kısa zaman sonra aynı sorunla yine karşılaşma olasılığınız olacaktır. Bunun yanında tahtakurusu ilaçlama şirketi yasal standartlara uygun donanım ve edevat ile işlem yaparlar ki Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar kullandıklarını da unutmamalıyız. Tecrübeli olan ekipler ise sizlere ne denli katkı sağlayacağını yukarıda anlattık.

Bu açıklamalarımızın ardından sizler için en doğru karar olarak baktığımızda Eda İlaçlama karşımıza çıkıyor. Yukarıda doğru bir tahtakurusu ilaçlama şirketi için yaptığımız uyarılar dikkate alındığında tüm koşulları sağlayan bu işletme aynı zamanda günün her saatinde hizmet sunarak da memnuniyet sağlıyor. İstanbul’un her köşesine aynı kaliteli hizmeti cazip fiyatlarla taşıyan şirket, garantili ilaçlama sloganını muhakkak ki personelinin kabiliyet, tecrübe ve eğitimine güvenerek savunuyor.

Etiketler: