KUŞ BİTİ İLAÇLAMA

KUŞ BİTİ İLAÇLAMA

KUŞ BİTİ İLAÇLAMA

Evlerde kuş besleyen kişilerin en büyük korkulu rüyası kuşun bitlenmesidir. Bu süreç hem kuş için hem de sahibi için zordur. İnsan vücudu kuş biti için konakçı değildir, ancak insanları ısırma durumları vardır. Sorun ne olursa olsun kurtulmak önemlidir. Öncelikle kuşların bu bitten arınması için veteriner önerisi ile kullanılacak ilaçlar kullanılmalıdır. Kuşların hareketi ile birlikte evlere yayılan bitlerin de insanları ısırmaması için KUŞ BİTİ İLAÇLAMA hizmeti alınması gerekmektedir. Kuşların bitlerini temizleme durumu vardır, ancak sorun büyük olduğunda kuşların öldüğü vakalar bile söz konusu olabilmektedir. Bu nedenle kuşlarınızı incelemeniz ve kaşıntı sorunu yaşıyorsa tedbir almanız önemlidir. Yine evlerde kuş beslememesine rağmen kuş biti sorunu yaşayanlar söz konusudur. Doğal ortamların azalması ile kendine yuva yapacak bir ağaç bulamayan kuşlar çatılarda ya da apartman boşluklarında yuvalar kurmaktadır. Bu yuvalardan çıkan bitler açık camlardan yaşam alanına gelerek sorun yaratabilmektedir.

Kuş bitiyle mücadelede en önemli adım sorunun nereden kaynaklandığını bulmaktır. Kuş biti cinsleri çoktur, yine çok hızlı yayıldıkları için mücadelenin bireysel yapılması doğru değildir. Sorunun kaynağını tespit etmek ve kuş biti ilaçlaması yapmak üzere uzman kuş biti ilaçlama şirketi desteği alınmalıdır. Çok küçük oldukları için gözle görülüp tespit edilmesi imkansızdır. Kuş bitleri, kuşların kanları beslenmektedir, bazı türleri ise kuşların ölü derilerini besin olarak kullanmaktadır. Kuş biti ilaçlama şirketi sadece kuş biti ilaçlaması yapmamaktadır. İnsanlar için tehlikeli olan böcek, akrep, fare vb. tüm türler için de ilaçlama sunulmaktadır. İlaçlama yapan firmalar Sağlık Bakanlığı’ndan yetkilendirilmiş olunmalıdır yani gerekli ruhsatları almış olmalıdır. Eğer kuş biti ilaçlama servisi ruhsatsız ise bu firmalar ile çalışılmamalıdır. Çünkü bu firmaların bırakın kuş biti ilaçlamasını basit bir ilaçlama yapma yetkisi bile bulunmamaktadır.

Ruhsatlı haşere ilaçlama firmaları Sağlık Bakanlığı’nın ilaçlama hakkındaki yönetmeliğine uygun olarak ilaçlama gerçekleştirmektedir. Eda ilaçlama gerekli yetki belgelerine sahip köklü bir ilaçlama firmasıdır. Her alanda kaliteli ve garantili ilaçlama hizmeti sunmaktadır. Esnek çalışma saatleri ile insanlara büyük kolaylık sağlamaktadır. 7 gün 24 saat ulaşılabilen firma, sundukları ilaçlama hizmetine garanti vermektedir.

Etiketler: