KUŞ BİTLERİ

KUŞ BİTLERİ

KUŞ BİTLERİ
Hayatımızın her döneminde karşılaştığımız parazit ya da haşere sorunlarından birisidir bitler. Yaşam alanlarına göre isimlendirilen ve birçok türü olan bitlerden kurtulmak için mutlaka ilaçlama yapılması gerekir. Dediğimiz gibi bitler yaşam alanlarına göre adlandırılırlar. Bunlardan birisi de KUŞ BİTLERİ olarak adlandırılan türdür. Zaten genelde bitleri insanlarda da hayvanlarda da tüylerin arasında gözlemleyebiliriz. Evlerde kuş bakımı veya çevrede yoğun bir şekilde kuşların görülmesi bu haşere sorununu da beraberinde getirir. Kuşların kanını emerek beslenen bu zararlı literatürde insanlara geçmeyen bir tür olarak nitelendirilir. Ama severek beslediğimiz kuşlara ciddi zararlar verirler. Kuş biti ile mücadele etmenin tek yolu ise ilaçlama yapılmasıdır. Evlerin duvarlarında ya da diğer birçok eşyanın üzerinde bulunan bu zararlıdan kurtulmak içim kuş biti ilaçlama işlemi gerçekleştirilmesi gerekir.

Görülen haşereye bağlı olarak birçok ilaçlama yöntemi bulunmaktadır. Bu ilaçlama yöntemlerinden kuş bitleri için en uygun olanı sisleme yöntemidir. Bu tür ilaçlamaları ise ancak profesyonel firmalar yapmalıdır. Amatörce olarak yapılacak olan ilaçlamanın insanlara da ciddi zararları olabilir. Eğer yaşadığınız binanın çatılarında, balkonlarında ya da saçak bölgelerinde kumru, güvercin veya diğer kuş çeşitlerinden görüyorsanız evinizde kuş biti olma ihtimali de oldukça yüksektir. Kapsamlı bir ilaçlama zorunluluğu ortaya çıkmıştır diyebiliriz. Ama böcek türlerine hakimiyeti olmayan kişilerin yapacakları ilaçlama sorun çözmek yerine daha ciddi sorunlara yol açabilirler. Bu nedenle özellikle kuş biti gibi şikayetlerde ruhsatlı ilaçlama şirketlerinden yardım almak gerekir. Kuş bitleri önemsenmediğinde ciddi sağlık sorunlarına yol açabilecek kadar tehlikeli olabilirler.

Eğer kuş biti ilaçlaması için karar verdiyseniz bu konuda sizlere destek vermekten memnuniyet duyacak firmamız ile günün her saatinde iletişime geçebilirsiniz. Çünkü bizler mutlak memnuniyet ilkesi ile garantili ilaçlama yapan bir firmayız. İstanbul genelinde kuş bitleri ile mücadeleniz kapsamında sizlerle birlikteyiz. Üstelikte cazip fiyat seçenekleri sunmaktayız. Uzman ekibimiz ve ruhsatlı işletmemiz ile Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar kullanarak sizleri kuş bitlerinden kurtarıyoruz. Eda İlaçlama olarak sizlerin memnuniyeti bizlerin gururudur. Standartlara uygun ekipmanlar ile görülen ya da muhtemel haşereye göre ilaçlama yapıyoruz. Bizlerden fiyat almadan başka firma ile anlaşmayın. En cazip bedeller ve en garanti çözümler için sizlere bir telefon kadar yakınız.

Etiketler: