Evde Akrep Gördüm

AkreplerAkrep yaşadığımız dünyanın her yerinde görülebilen eklem bacaklı ve zehirli bir hayvandır. Akrepler uzun yıllardır insanlar ve diğer canlılar için tehlike oluşturmaktadır. Akrepler genellikle geceleri ortaya çıkarlar, vücutları soğuğa ve yüksek sıcaklığa çok dayanıklıdır. Akreplerin birçok çeşidi bulunur. Genellikle boyları 5 cm kadardır. Akreplerin renkleri kahverengi, sarı, kırmızımsı ve siyahtır. En tehlikeli olanı ise sarı renkte olandır. Akrebin vücut bölmeleri akrebin yaşını belirler. Kuyruk kısmı bölmeli ve ucunda zehirli iğnesi bulunur akrepler ateş içerisinde kaldıklarında kendilerini sokarak öldürürler. Sizde eğer evde akrep gördüm diyorsanız bu zararlı hayvana karşı ilaçlama firmalarından destek almalısınız. Akrepler yumurtlamaz. Canlı yavrular doğururlar ve yavrusunu doğumdan sonra bir müddet sırtında taşırlar.

 

Evde akrep gördüm ne yapmalıyım öncelikle sakin olmalı ve panik yapmamalıyız. Akreple mücadele etmenin en iyi yolu ilaçlama firmalarıdır. Kendi çabalarınızla akrebi öldüremezsiniz. Ayakkabı, terlik, kitapla vurduğunuzda ölse bile eşini de bulmanız gerekir. Ancak bu yapılan öldürme işlemi geçici bir çözüm olacaktır. Evde akrep gördüm hemen profesyonel ilaçlama şirketlerinden yardım alıyoruz. Bu sayede akrebin eşinden yavrusundan kurtulabilirsiniz.

 

Evde akrep gördüm korunmak için öneriler;

-Akrepler rutubetli ve nemli alanları severler. Bu tür ortamları yok etmeye çalışın

- Akrepler gece aktif olurlar. Gece evde dolaşırken dikkatli olun

-Evde mutlaka terlikle dolaşın çıplak ayakla akrebe basarsanız zehirlenirsiniz unutmayın.

- Kesinlikle akrebe elle müdahale etmeyiniz.

- Pencere kenarları ve kapı arası boşluklarını kontrol edin

- Balkonlara ve pencerelere sarmaşık gibi bitkiler yapmayın akreplere yol olabilirler.

-Banyo ve mutfak tezgâhlarının bulunduğu yerlerdeki kaçak su ve nem bölgelerini tamir edin.

 

Eda ilaçlama evde akrep gördüm diyorsanız size bu konuda en etkili çözüm yolunu sunacaktır. Firmamız profesyonel ekibi ve kaliteli ilaçlarıyla geçici değil kesin çözüm sağlayacaktır. Bireysel mücadeleler size çözüm sağlamayacak hatta sizleri maddi ve manevi zarara uğratacaktır. Oldukça zehirli olan akreplerden kurtulmak için mutlaka firmamızla irtibata geçmelisiniz. İlaçlama firmamız size günün her saati hizmet vermektedir. Firmamızca kullanılan ilaçlar çevreye insan sağlığına zararsızdır.

Etiketler: