UYUZ İLAÇLAMA

UYUZ İLAÇLAMA

Uyuz bilindiği üzere bulaşıcıdır. İnsandan ve sokak hayvanlarından veya kalabalık alanlarda temas yoluyla bulaşan hastalıktır. Bu hastalığa neden olan Sarcoptes scabiei var. Hominis adında bir akardır. Ancak mikroskopla görülen bu akarlar deri altına yerleşen yumurtalarını bırakırlar. Deri altlarını üreme alanı olarak kullanırlar. Uyuzun bulaşması 15-20 dakikalık bir temas halinde başlayabilir.

Profesyonel bir uyuz ilaçlama şirketi seçimi, deneyimli ekip çalışanları ve kurumsal çalışma ilaçlama konusunda mutlaka bir başarı sağlayacaktır. Uyuz kontrolü sanıldığından daha zor olan ve zaman kaybedilmemesi gereken uygulamalar arasında ilk sıralarda yer alır. Nedeni şu ki çok küçük olan bu parazitler ile mücadele etmek çoğunlukla profesyonel firmaların işi olarak görülmelidir. Uyuz ilaçlama firmamız uzman ekip çalışanlarının başarılı uygulamaları ile uyuz ilaçlama hizmeti sağlayan en iyi ilaçlama şirketleri arasında en üst sıralarda yer alır.

Uyuz ilaçlama ile sizleri çok fazla rahatsız eden aşırı kaşıntı meselesinden kurtulabilirsiniz. Uzun zamandır uyuz sorunu ile uğraşıyorsanız elbiselerin, örtülerin, çarşafların mutlaka yüksek derecelerde yıkanması sağlanmalıdır. Bunun yanı sıra arabanızın da araç içlerinin dezenfeksiyonu atlanmadan uyuz ilaçlaması sağlanmalı. Küçük bir uyuz ilaçlama işlemi ile evinizi terk etmeden bu kaşıntıların önüne geçebilirsiniz.

Uyuz bulaşması kedi ve köpeklerden insanlara geçme olanakları her zaman için vardır. Bu nedenden dolayı ise uyuz bulaşması çevre sağlığı konusunda da sorun yaratabilecek bir durumdur. Vakit kaybetmeden uyuz sorunu ile ilgilenmek gerekli tedbirleri almak bulaşmaların önüne geçmek için büyük bir aşama geçilmiş olacaktır. Uyuz ilaçlama uygulaması yapılmadığın da yalnızca krem sürerek bir çözüme ulaşmak doğru bir düşünce değildir.

 

 

 

 

Etiketler: