Fare Böcek İlaçlama

kalorifer böceği jel 2Son zamanlarda ilaçlama sektöründeki gelişmeler muhtemelen insanlarımızın daha bilinçlenmesinden kaynaklanıyor. Çünkü haşerelerin ve farelerin insan sağlığına ne kadar zarar verdiğini artık yavaş yavaş öğrenmeye başladık. Bu nedenle de fare böcek ilaçlama firmalarına daha fazla önem vermeye başladık. Kişisel ilaçlama çalışmalarının var olan böcekler ve farelerden daha fazla zarar verdiğine dair olumsuz haberleri her yerden duyuyoruz. Ancak ne yazık ki bilinçsiz müşteri adaylarından yararlanmak isteyen bazı fare böcek ilaçlama şirketleri de yok değil. Bu nedenle bir ilaçlama servisi ile anlaşma yapmadan önce bazı hassas noktaların da değerlendirilmesi gerekiyor. Bunlardan birisi de firmanın ruhsatlı olup olmadığıdır. Bu konu şu sebeplerle çok önemlidir:

Eğer bir fare böcek ilaçlama firması ruhsatlı ise doğal olarak bazı yasal gereklilikleri sağlamak zorundadır. Mesela standartlara uygun ekipmanlar kullanarak ilaçlama yapmak gibi. Ayrıca firma ruhsatlı ise kullandıkları ilaçlar ile de fark yaratacaktır. Buna örnek olarak da firmanın Sağlık Bakanlığı gibi ulusal, Dünya Sağlık Örgütü gibi uluslararası sağlık kurumlarının onayladığı ilaçları kullanma zorunluluğunu gösterebiliriz. Bu tür ilaçlar kullanıldığında ek önlemler de alınmak koşulu ile kişi sağlığı güvence altına alınacaktır. Ama bu ilaçlar hedeflenen haşerenin tamamen yok edilmesini de sağlayacaktır. Her fare böcek ilaçlama firması bu ayrıntılara dikkat etmez ve ucuzluk çığırtkanlığı ile destek bekleyenlerin aklını çelmeye çalışırlar. Sonuç ise aynı zararlı ile mücadelenin devam etmesi ve ekstra masraflarla maliyetin artması.

fare7Bir de ruhsatlı fare böcek ilaçlama firmalarının çalıştırdığı personeller bu zararlıların türleri hakkında geniş bilgiye sahip olur. Bu durumda da hangi tür ile nasıl bir mücadele yapılması gerektiğine dair en doğru kararı verirler. Böylece de haşereler ve fareler yok olacağı gibi uzun bir süre daha yeniden oluşumları da engellenmiş olacaktır. Bizler de Eda İlaçlama olarak sizlere maksimum memnuniyet garantili bir ilaçlama hizmeti sunan, ruhsatlı bir firmayız. 7/24 saat çalışma prensibi ile faaliyet gösteren işletmemizden destek almak için günün istediğiniz saatinde bizleri arayabilirsiniz. Üstelik de İstanbul’un hangi noktasında olursanız olun desteğe hazırız.

Etiketler: