PETEK BÖCEKLERİ

PETEK BÖCEKLERİ

PETEK BÖCEKLERİ

İster evlerde ister iş yerlerinde hatta çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullarda dahi bazı dönemlerde haşerelerden kaynaklı sorunlar yaşadığımız görülmektedir. Hatta küçümsenmeyecek kadar ciddi sağlık sorunlarının başında haşerelerin olduğunu da biliyoruz. Özellikle nemli ortamları ve sıcak ortamları seven haşereler için kalorifer petekleri tam da ideal alanlardır. Özellikle petek böcekleri günümüzde en çok zarara sebep olanlar arasında yer alır. Bu böceklerden kurtulmak için ise ilaçlama yapmak çok önemlidir. Ama bilinçli ilaçlamadan söz ediyoruz. Sıradan ilaçlamalar ile sadece görülen haşereler yok edilirken haşerelerin kolonileri zarar görmeyeceği gibi çevrede yaşayan diğer canlılara da zarar verme riski ortaya çıkacaktır. Ama petek böceği ilaçlama firması desteği alınacak olursa bu risk ortadan kalkacaktır.

Burada dikkat edilmesi gereken ana unsur ise seçilecek olan firmadır. Eğer firma ruhsatlı ise sizlere kesin çözümler üreteceklerdir. Çünkü ruhsatlı petek böceği ilaçlama servisleri standartlara uygun hatta teknolojik gelişmelere bağlı olarak üst düzey ekipmanlar kullanırlar. Bu da göremediğimiz böceklerin dahi yok edilmesinde bizlere katkı sağlarlar. Öyle ki petek böcekleri koloniler halinde yaşadıkları için yumurtaları yok edilmeyecek olursa kısa süre içerisinde yeniden ortaya çıkarlar ve aynı risklerin devam etmesine sebep olurlar. Ayrıca ruhsatlı olan firmalar sağlık kurumları tarafından onaylanmış ilaçları kullanarak kişi sağlığını da daha güvenli olmasını sağlarlar. PETEK BÖCEKLERİ konusunda yeterli bilgiye sahip olmayan ekiplerden kurulan firmalar ise sıradan ilaçlama yöntemlerinde olduğu gibi sadece görülen haşereleri yok ederlerken kişi sağlığını da hiçe sayarlar. Bu da hem uygulamanın amacına ulaşmasına engel olur hem de kullanılan kimyevi maddeler nedeniyle sağlık sorunlarının katlanma riskini doğurur.

Bizler Eda İlaçlama olarak hem ruhsatlı hem de uzman ekiplerden kurulu bir firmayız. İstanbul’un her noktasında mutlak memnuniyet ilkesi ile çalışıyoruz ve garantili ilaçlama hizmeti sunuyoruz. Petek böceği konusunda deneyimli olan ekiplerimiz 7/24 saat çalışma ilkesi ile sosyal yaşantınızı sekteye uğratmadan size ve görülen zararlıya göre farklı saatlerde uygulama yapabilmektedirler. Böylece siz günlük faaliyetlerinize devam ederken haşerelerden de kurtuluyorsunuz. Hem de en cazip fiyat avantajları ile sizlere destek veriyoruz.

Etiketler: