Avrupa Konutları Böcek İlaçlama

AVRUPA KONUTLARI BÖCEK İLAÇLAMAAvrupa Konutları Böcek İlaçlama

Böcekler ve fareler ile ilgili olarak ilaçlama hizmeti veren Avrupa konutları böcek ilaçlama servisimiz 7/24 profesyonel olarak hizmet vermektedir. Toplu yaşam alanlarında haşereler ve kemirgenlerin yayılması daha kolaydır. Özellikle site ve apartmanlar için. Bu tür geniş alalarda yerleşim gösteren fare ve böcekler alt katlardan üst katlara gerek gider alanlarından gerek ortak kullanım alanlarından giriş yapmaya başlarlar. Site ve apartman gibi yerleşim alanlarında ortak alanlar diye tabir edilen kömürlükler, çatılar, merdiven boşluklarının, bahçelerin, bodrumların belirli periyodlar ile düzenli olarak böcek ve farelere karşı ilaçlamalarının yapılması gereklidir. Çünkü haşere ve fareler genellikle dairelere bu alanlardan girmektedirler. Avrupa konutları böcek ilaçlama firması olarak bahçe, merdiven boşlukları, çatı, bodrum, kazan dairesi gibi alanlarda fare ilaçlama, akrep ilaçlama, hamam böceği ilaçlama, kalorifer böceği ilaçlama, sinek ilaçlama, çıyan ilaçlama, sarı böcek ilaçlama, bit ilaçlama, pire ilaçlama gibi her tür böcek ve kemirgenlere kara ilaçlama hizmetleri vermekteyiz.

Avrupa konutları fare ilaçlama ve Avrupa konutları böcek ilaçlama servisi olarak Sağlık Bakanlığı onaylı ruhsatlı bir ilaçlama servisi olup insan ve hayvan sağlığına zararı olmayan ilaçlarımız ile açık ve kapalı mekanlar da böcek ilaçlama ve fare ilaçlama hizmetleri vermekteyiz. Kokusuz olarak ortak alan ilaçlama uygulamaları gerçekleştirmekte olup ilaçlama uygulamalarımız sırasında mekanlarınızı terk etmenize gerek kalmamaktadır.

Haşere ve fareler her mevsimde sorun teşkil etmekte ve çok kısa sürelerde üreyerek çoğalma göstermektedirler. Örneğin; hamam böcekleri. Hamam böceğinin bir tek yumurtasından 60 ın üzerinde hamam böceği yavrusu çıkmaktadır. Toplu yaşam alanlarındaki en büyük tehlikelerden biri de hamam böcekleri ya da kalorifer böcekleridir. Çünkü çok hızlı olarak çoğalan canlılardır.

Böcek ya da fare ilaçlama hizmetinin yasal ilaçlama şirketlerinden alınmasına dikkat edilmesi gereklidir. Çünkü ilaçlama sektöründe çok fazla ilaçlama yapan firma vardır. Bu firmaların yüzde 90 ı korsan olarak evinden çalışan kişilerdir. Yapılan ilaçlama uygulamalarında sağlığa zararlı ilaçlar kullanmaktadırlar. Bu nedenle ilaçlama şirketi iyi araştırılmalıdır.

Eda ilaçlama şirketi olarak 2004 yılından beri tüm İstanbul için fare ilaçlama ve böcek ilaçlama hizmeti vermekteyiz. Ekonomik fiyatlarımız ile tüm semt ve ilçelerimiz için fiyatlarımız aynıdır. Profesyonel olarak verdiğimiz mücadele de kaliteli ve insan sağlığına zararsız ilaçlar ile hizmetlerimizi noktalamaktayız. Kaliteli ve profesyonel ilaçlama hizmetleri için Avrupa konutları ilaçlama servisimize ulaşım sağlayın.

Etiketler: