BOŞ EV İLAÇLAMA

BOŞ EV İLAÇLAMA

BOŞ EV İLAÇLAMA

İnsanların taşınırken dikkat ettikleri birkaç konu vardır. Boyası iyi mi diye bakılır önce. Genellikle de yeni boya yapılması tercih edilir. Çünkü ev boştur ve uygulama kolaydır. Sonra detaylı temizlik yapılır taşınmadan önce. Hele yeni bir binaya geçiliyorsa bu temizlik daha da önemlidir. Oysa bunlardan daha önemli bir durum daha var. O da haşerelere karşı önlem alma. Özellikle de ev boşken yapılacak olan ilaçlamanın etkisi daha uzun sürmektedir. Bu nedenle de önemsenmese de boş ev ilaçlama yaptırılmalı ve eve ondan sonra yerleşilmeli. Böylece çok uzun süre haşereler de görülmeyecektir. Ama burada ev boş diye kesinlikle sıradan ilaçlama yöntemlerine girişilmesin. Hem yerleştirilecek eşyaların muhafazası hem de evde yaşayacak olan kişilerin sağlığı nedeniyle boş ev ilaçlama şirketi desteği almak çok önemlidir.

Boş ev böcek ilaçlama işleminde kullanılacak olan ilaçların iyi seçilmesi gerekir. Çünkü bu ilaçlamayı etkileyecek olan pek çok ihtimal vardır. Ortamın nem oranı, görülen böcekler, iklim şartları ya da çevresindeki yerleşim düzeni bu ilaçlama yönteminde değişkenlik gösterilmesini gerektirebilecektir. Bunu da BOŞ EV İLAÇLAMA konusunda deneyimli olmayan kişiler bilemezler. Bu durumda yapılacak sıradan bir ilaçlama yeterli katkıyı sağlayamayacağı gibi hem para kaybına hem de emek kaybına yol açabilecektir. Ayrıca böcek mücadelesi de devam edeceğinden olası sağlık riskleri de kapıda demektir. Ama iyi bir boş ev ilaçlama servisi ortama göre farklı yöntemler kullanarak ilaçlama yapacaklar ve sizleri de, sevdikleriniz de hatta eşyalarınızı da koruyacaktır. Zaten eğer bu firmalar ruhsatlı ise ev ilaçlama konusunda deneyimli ekipler kurmuş olmaları gerekir.

Evde böcek belası ile karşılaşmak istemiyorsanız daha taşınmadan önce bir ilaçlama yaptırınız. Çünkü boş evde böcekler daha iyi gizlenir. Ya da bunu gizlendikleri yere erişim daha zordur diye değiştirebiliriz. Ama bizlerden de destek alabileceğinizin de altını çizmek istiyoruz. Biz Eda İlaçlama olarak günün her saatinde hizmet veren ruhsatlı bir ilaçlama firmasıyız. Bizleri ruhsatı dahi olmayan boş ev ilaçlama firmaları ile karıştırmayınız. Bizler garantili ilaçlama hizmetini en cazip bedellerle veren ve profesyonel ziraat teknikerlerinden kurulu ekiplerimizle hizmet sağlıyoruz.

 

 

Etiketler: