EVDE KÜÇÜK BÖCEKLER

EVDE KÜÇÜK BÖCEKLER

Her ailenin başına gelmiştir. Ne kadar hassas davranırsak davranalım bazı zamanlarda evde küçük böcekler görülür. Çok fazla sayıda değil ise önemsemeyiz ama ne denli riskli olduğunu da bilmiyoruz. Oysa bu durum tahminlerin üzerinde zararlar verebilmektedir. Bu nedenle de evde böcek görülmesi durumunda mutlaka iyi bir firma ile anlaşma yapmak ve doğru ilaçlama ile zararlılardan kurtulmak gerekir. Ama bu ilaçlamayı kişilerin kendilerinin yapmaya kalkışması böceklerin kendilerinin verecekleri zararlardan daha fazlasını vermeye de sebep olabilir. Öyleyse önemli olan ilaçlama yapmak değil ev ilaçlama konusunda yeterli seviyeye ulaşmış bir firmanın desteğini almaktır. Evde böcek sorunu çözümünde her ilaçlama firmasına da güvenmeyin. Çünkü birçok firma sadece maddi beklentiler nedeniyle sizlere kendi çabalarınızdan daha fazla katkı sağlamazlar ki o firmalar muhtemelen ruhsatsız ilaçlama firmalarıdır. Demek oluyor ki anlaşma yapacağınız firma ruhsatlı olmak zorundadır.

İstanbul ev ilaçlama konusunda daha fazla hassasiyet gösterilmesi gereken bir ilimizdir. Bunun ana nedeni ise şehrin kalabalık ve evlerin bir arada olmasıdır. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmamış olan bir ilacı kullanan ilaçlama yöntemleri sadece uygulamanın yapıldığı evde yaşayanlara değil çevredeki kişilere de zarar verebilir. Evde gezen küçük böcekler doğru ilaçlama yöntemleri ile ilaçlanmayacak olursa kısa vadede görünmeseler de yakın zamanda tekrar baş gösterirler. Bu da ucuz diye nitelendirilen ilaçlamanın yenilenmesine ve yeni ödemelere yol açar ki olası sağlık risklerini de yukarıda ifade ettik. Evde gezen küçük böcekleri ilaçlama konusunda yeterli deneyimi olmayan ekiplerin yapacakları ilaçlamalar da çok verimli olmayacak. Çünkü gerçek profesyonel ilaçlama yapan kişi haşereler ve tüm böceklerin yok edilmesi konusunda deneyimli olurlar ve aralarındaki farkları da iyi bilirler.

Biz Eda İlaçlama olarak hem Avrupa Yakası ev ilaçlama hem de Anadolu Yakası ev ilaçlama konusunda deneyimli ekiplerimizle garantili ilaçlamanın verdiği güveni sağlıyoruz. Üstelik de günün her saatinde bizlere ulaşma şansınız var. Evde gezen küçük böcekler canınızı sıkmasın. Köklü çözümler için bizleri aramanız yeterli olacaktır. Uzman personelimiz gerekirse yerinde teftiş ile sizi haşerelerden kurtaracaktır.

Etiketler: