İŞ YERİ MUTFAĞI İLAÇLAMA

İŞ YERİ MUTFAĞI İLAÇLAMA

İŞ YERİ MUTFAĞI İLAÇLAMA

Son dönemlerde alınan acı haberlerden bazılarının başında haşere sorunları görülüyor. Ama buna rağmen ciddi önlemlerin alındığı da söylenemez. Özellikle de iş yeri ilaçlama konusunda duyarsız davranışlar ciddi tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Bu riskler sadece sağlık alanında da değil. Aynı zamanda ticari kayıpların da bir sebebi olabiliyor. Gıda ürünleri imalatı yapan yerler bu konuda daha ciddi risk altındalar. Mutfak ilaçlama konusunda yeterli özveriyi göstermeyen işletmeler kapatmaya varan cezai müeyyidelerle karşı karşıya kalabiliyorlar. İŞ YERİ MUTFAĞI İLAÇLAMA eksiklikleri en küçük tabirle ciddi maddi cezaların da bir nedeni olabiliyor. Bunu müşteri kayıplarını izleyecektir ki ciddi prestij kayıpları da baş gösterecek olan bir durumdur.

İşyeri mutfağı ilaçlatma konularında yetersiz olan kişilerin, tüm riskleri alıp da kendi ilaçlama yöntemlerini kullanarak ya da farklı ortamlardan edindiği bilgilerden yola çıkarak ilaçlama yapan kişilerin amaçlarının hüsran ile bittiği de sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Bu durumdan korunmak adına mutlaka alanında uzman olan firmaların desteği alınması gerekecektir. Bu firmanın ruhsatlı olması da gerekiyor tabi. İş yeri mutfağında böcek olduğu bir yerden alışveriş yapar mısınız ya da orada gıda tüketimi yapar mısınız? Aynı durum özellikle fırınlarda yani iş yeri mutfağında fare görüldüğünde de geçerlidir. Nasıl bir kayba uğrandığının bilincinde olan işletmeler düzenli olarak profesyonel iş yeri mutfağı böcek ilaçlama servislerinden yardım alırlar. Bu alabilecekleri cezaları ortadan kaldırırken aynı zamanda sağlık bir yaşama da kucak açar.

Bir ilaçlama firmasının ruhsatlı olması demek Sağlık Bakanlığı’nın da onayladığı ilaçları kullanması demektir. Bu durum bile seçilecek firmanın resmi yollarla kurulmuş olmasının ne denli önemli olduğunu gösteriyor. İş yeri mutfağı fare ilaçlama işlemleri ise ayrıca bir uzmanlık ister ve bu alanda tam yetkin olmayan kişilere asla ilaçlama yaptırmamak gerekir. Çünkü farelerin ardında bıraktıkları izler bile bir işletmenin sonu olabilir. Bu doğrultudan irdelendiğinde Eda İlaçlama oldukça iyi bir fikir gibi görünüyor. Hem uzmanlıkları hem de garantili iş yeri mutfağı ilaçlama yapıyor olmaları da oldukça ender görülen bir durum.

 

 

Etiketler: