İşçi Koğuşu İlaçlama

İşçi Koğuşu İlaçlama

İşçi Koğuşu İlaçlama

İşçi Koğuşu İlaçlama

Şantiye alanlarında bulunan işçi koğuşları böcek ve farelerin en çok görülebileceği alanlardır. Bu alanlar hijyen açısından çok temiz alanlar olmadığı için her tür haşere türünün bulunabileceği yerlerdir. Bu nedenle işçi koğuşlarının belirli periyotlar ile böcek ilaçlama ve fare ilaçlama uygulamalarının yapılması şarttır. İşçi koğuşlarında taht kuruları, pire, bit, uyuz böcekleri en çok görülebilen haşere türleridir. Bu haşere türleri daha çok kan ile beslenen türlerdir. Bu nedenle işçi koğuşlarında hastalıkların kişiden kişiye bulaşmalarına neden olurlar. İşçi koğuşu böcek ilaçlama ve işçi koğuşu fare ilaçlama oldukça önem taşımaktadır. Bu alanların düzenli olarak profesyonel olarak hizmet veren ilaçlama şirketi tarafından dezenfekte ilaçlama uygulamalarının yapılması gereklidir. Yapılacak düzenli ilaçlama uygulamaları işçi koğuşlarında hijyeni sağlayarak tehlikeli haşerelerin oluşumunu önleyecektir.

 

İşçi koğuşlarının ilaçlama uygulamalarının uzman ilaçlama şirketleri tarafından yapılması gereklidir. İlaçlama uygulamaları ilaçlama kuralları doğrultusunda yapılması gereklidir. İşçi koğuşu böcek ilaçlama işlemlerinde kullanılacak ilaçların insan sağlığı üzerinde zararlarının olmaması gereklidir.

 

Eda ilaçlama işçi koğuşu ilaçlama servisi olarak Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarımız ile tüm haşere türleri için 7/24 ilaçlama hizmeti vermekteyiz. Tahtakurusu ilaçlama, pire ilaçlama, bit ilaçlama, yılan ilaçlama, kene ilaçlama, uyuz böceği ilaçlama, hamam böcekleri ilaçlama, lağım fareleri ilaçlama, fındık fareleri ilaçlama gibi iş çi koğuşlarında görülebilen tüm haşere türleri için ilaçlama uygulamalarımızı profesyonel ilaçlama teknikerlerimiz ile gerçekleştirmekteyiz. İşçi koğuşu ilaçlama şirketi olarak insan sağlığı üzerinde zararı olmayan ilaçlarımız ile hizmetlerimizi kalite standartları doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz. Eda ilaçlama şirketi olarak ekonomik ilaçlama fiyatlarımız ile ilaçlama uygulamalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Profesyonel ilaçlama hizmeti almak için bizimle iletişime geçin.

Etiketler: