İşhanı İlaçlama

İşhanı İlaçlama

ishaniİŞHANI İLAÇLAMA

İş hanları birçok iş yerinin faaliyet gösterdikleri çok katlı alanlardır. İş hanları yaşam alanlarımızın çoğunu geçirdiğimiz alanlardır. Bu nedenle bu alanların hijyenik olması oldukça önemlidir. İş hanları sürekli sıcak oldukları için böcek ve fare türlerinin yoğun olarak bulunduğu yerlerdir. Toplu yaşam alanlarında herhangibir daire ya da iş yerinde böcek ya da fare şikayetleri bu şikayetlerin diğer alanlara da yayılmasına neden olur. Bu nedenle bu tür alanların düzenli olarak ilaçlama uygulamalarının yapılması gereklidir. İş hanlarının özellikle ortak kullanım alanları böcek ve farelerin bulunabildiği ve bu alanlardan da iş hanında bulunan işyerlerine yayıldığı bilinmelidir.

Her türlü ortamlarda yaşayabilen böcekler, fareler İşhanlarında çatı, bodrum, kazan daireleri, su saatleri gibi belirli alanlarda görülür ve bu alanlarda üreme yaparak iş hanına yayılım gösterirler. Hamam böcekleri, kalorifer böcekleri, pire, sinek, karasinek, sivrisinek, lağım fareleri, nem böcekleri, fındık fareleri, toz pireleri İşhanlarında en sık görülen türlerdir. Bu tür fare ve böceklerin işyerlerimize girmemesi için İşhanlarının belirli periyodlar ile düzenli olarak ilaçlama uygulamalarının yapılması gerekir. Yine iş yerlerinin de iş hanı ile ilaçlanması gerekir.

İş hanı ilaçlama uygulamalarının Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlama şirketleri tarafından yapılması gereklidir. Bu tür alanlar için haşere ya fa kemirgen sorununa özgü ilaçlar ile en uygun ilaçlama tekniği kullanılmalıdır. Genel olarak iş hanı ilaçlama uygulamalarında genel böcek ilaçlaması olan sıvı böcek ilaçlama uygulaması yapılır. Bunun yanında böcek türüne ve yoğunluğuna göre jel ilaçlama, sıvı kokusuz ilaçlama, sıvı kokulu ilaçlama yapılabilir. İş hanında fare sorunu için de belirli alanlara fare istasyon kurulumları gerçekleşir. İş hanı böcek ilaçlama veya İşhanı fare ilaçlama uygulamaların ruhsatlı ilaçlama şirketleri tarafından yapılması gerekliliği unutulmamalıdır. İlaçlama işlemi çok ciddi bir iştir. Ucuz ilaçlama yapan ve ruhsatsız olarak ilaçlama uygulamaları gerçekleştiren firmalar sağlık açısından tehlikeli ilaçlar kullanarak hizmet verir. İş hanları sayıca fazla kişilerin yaşam alanları olduğu için dikkat edilmelidir.

Eda ilaçlama şirketi olarak 2004 yılından beri Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile hizmet veren ilaçlama şirketiyiz. Açık ve kapalı alanlarda her türlü uçan ve yürüyen haşereler için hizmet vermekte olup uygulamalarımız ziraat mühendislerimiz ya da ziraat teknikerlerimiz tarafından yapılmaktadır. Kullandığımız ilaçların insanlar ve hayvanlara kesinlikle zararı yoktur. İş hanı ilaçlama uygulamalarımız alanlarında uzman ve profesyonel teknikerlerimiz tarafından sorun odaklı olarak yapılmaktadır. Ekonomik iş hanı ilaçlama programımız ile İstanbul geneli sabit ilaçlama fiyatlarımız ile hizmetlerimizi 7/24 devam ettirmekteyiz. Kaliteli ve güvenli iş hanı ilaçlama için bize ulaşın.

Etiketler: