Klozetten Fare Çıkarsa

klozet 2Fareler kemirici canlılardır. Yapısından dolayı çok küçük alanlardan rahatlıkla geçebilmektedirler. Yüksek alanlara tırmanma özelliğine de sahiptirler. Kuyrukları sayesinde yönlerini rahatlıkla bulabilirler. Ayrıca yine kuyrukları sayesinde vücut ısılarını da ayarlayabilirler. Ne bulurlarsa yerler ve kemirirler.  Dolası ile farelerin yaşam alanlarımıza ulaşması hiç de zor gözükmüyor. Özellikle klozetlerden rahatlıkla bulunduğumuz alana rahatlıkla ulaşabilirler. Fareler kirli yerlerde yaşam sağlarlar. Bu yüzden vücudunda hep zararlı mikroorganizmalar bulundururlar. Bu mikroorganizmalar hastalıklara yol açarlar. Yaşadığımız alanda eşyalarımız kemirerek maddi zarara uğramamıza yol açarlar.  Klozetlerden yaşadığımız yerlere ulaşan fareler ise en tehlikeli olan lağım fareleridir. Çok tehlikeli ve zararlıdırlar. Ev faresinin üç katı büyüklüğündedirler. Çok kısa zaman içerisinde de çoğalabilirler. Lağım fareleri yaşam alanlarını kanalizasyon borularına ve su kenarlarına yaparlar. Saldırıcı özelliği de sahiptirler. Bu nedenle yaşadığımız ev ve iş yerlerimize klozetten fare rahatlıkla lağım fareleri ulaşabilir. Bu fare türüne karşı mutlaka profesyonel bir destek almalıyız. Eda ilaçlama bu konuda titizlikle sizlere çözüm sağlamaktadır.

Lağım fareleri kanalizasyonlardan yaşadığımız yerlere ulaştığı için ilk işimiz buna karşı önlem almak olmalıdır. Kırık logar kapaklarından betonu delerek klozetlerimizden fare çıkarsa yaşam alanımıza ulaşabilirler. Öncelikle kırık logar kapaklarını onarmalıyız. Mazgalları ince tellerle kapatmalıyız. Bu gibi önlemleri aldıktan sonra ilaçlama firmalarıyla irtibata geçmeliyiz. Bize en kısa çözümü onlar sağlayacaklardır.

Lağım fareleri yapılarında insan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek oldukça zararlı mikroorganizmaları bulundururlar. Yaşadığımız alana ulaşmalarıyla hastalıklarla karşı karşıya kalırız ve ruh sağlımız psikolojimizde bozulur. Fare ilaçlama uygulanırken mutlaka destek alınmalıdır. Klozetten fare çıkarsa korunmak ve mücadele etmek için ilaçlama firmasından mutlak yardım almalıyız. Tek başıma yapacağımız girişimler sonuçsuz kalacaktır. Bu konuda uzman olan Eda İlaçlama olarak siz bu kâbustan kurtarmak için gerekli uygulamaları işinde uzman sertifikalı ekibimizle çözüme ulaştırıyoruz. Eda ilaçlama tarafından uygulanacak ilaçlama sayesinde klozetten çıkacak lağım faresiyle karşı karşıya kalmayacaksınız. Ailenizi ve çevrenizdekileri korumak için ekonomik zahmetsiz işinde uzman olan çözüme en kolay ulaştıran eda ilaçlama olarak yedi gün yirmi dört saat sizlerin hizmetinizdeyiz

Etiketler: