Kuru Gıda Sitesi İlaçlama

Kuru Gıda Sitesi İlaçlama


kuru gıda ilaçlamaGıda alanlarının belirli periyodik aralıklar ile böceklere ve farelere karşı ilaçlanması gereklidir. Gıda yerleri böcek ve farelerin yiyecek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri alanlar olduğu için bu alanlardaki yoğunlukları da fazla olmaktadır. Bayrampaşa Kuru Gıda Sitesi ve Rami Kuru Gıda Sitesi de bu alanların içerisinde yer almaktadır. Gıda depolarının bulunduğu alanlar bu yerler için profesyonel ilaçlama şirketi tarafından ilaçlama uygulamalarının yapılması gereklidir. Fareler için bu alanlara kemirgen istasyonları kurulup belirli aralıklar ile kontrollerinin yapılması gereklidir. Yine böcekler için de kokusuz ilaçlar ile alan koruma altına alınması gereklidir.

 

Kuru gıda Sitesi ve Rami kuru Gıda Haline böcek ilaçlama ve fare ilaçlama hizmetleri veren Eda İlaçlama servisimiz kaliteli ve Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar kullanarak bu alanlar için profesyonel ilaçlama hizmeti vermektedir. Hamam böceği, kalorifer böceği, pire, güve, tahıl güvesi, kurtçuk, karasinek, sivrisinek, tatarcık (meyve sineği) gibi haşere türleri ile lağım faresi, fındık faresi gibi kemirgen türleri için ilaçlama uygulamalarımızı Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarımız ile yapmaktayız.

 

Gıda yerlerinin Sağlık Bakanlığı tarafından aylık olarak denetime tutulduğu bilinmektedir. Bu şekilde gerçekleştirilen denetimler ile gıda yeri olan işletmelerin daha hijyenik koşullarda çalışmaları sağlanmaktadır. Gıda yerleri için ilaçlama yapan ilaçlama şirketlerinin ruhsatlı, yasal ve Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlar ile hizmet veren ilaçlama şirketleri olması gereklidir. Korsan olarak çalışan kişilere kesinlikle ilaçlama yaptırılıp hizmet alınmamalıdır. Çünkü ruhsatsız olarak ilaçlama yapan kişiler size hiçbir yasal evrak veremedikleri gibi Sağlık açısından da zararlı ilaçlar ile ilaçlama yaparak gıda ürünlerinize zarar vermekte hem de sizin sağlığınızı tehdit etmektedir. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı onaylı olmayan ruhsatsız ilaçlama şirketlerine ilaçlama yaptırılmamalıdır.

 

Biz Rami Kuru Gıda Sitesi ilaçlama ve Bayrampaşa Kuru Gıda Sitesi olarak uzman kadromuz ile 7/24 böcek ilaçlama ve fare ilaçlama uygulamaları gerçekleştirmekteyiz. Kaliteli ve garantili hizmet ilaçlama Eda İlaçlama şirketimize ulaşım sağlayın. 

Etiketler: