EVDE BULUNAN BÖCEKLER

EVDE BULUNAN BÖCEKLER

EVDE BULUNAN BÖCEKLER

Evlerimiz en çok hijyenin zorunlu olduğu alanların başında gelmektedir. Özellikle de evlerde çocuklar varsa daha da ayrı bir önem taşır. Aileler bu konuda günlük hassasiyetlerini gösterirler ama ne denli dikkat edilse de belirli dönemlerde evde bulunan böcekler can sıkıcı olabilmektedir. Bu böceklerden genellikle küçük çaplı mücadelelerle kurtulmayı umut ederiz. Asılsız bilgiler ve hatalı bilgilendirmeler nedeniyle belki kısa süreliğine bu böceklerin görülmelerinin önüne geçeriz ama uzun vadede aynı sorunlarla yine karşılaşabiliriz. Bunun için kesinlikle doğru yöntemlerle ilaçlama yapılması gerekir. Ama bu ilaçlamaların ev ilaçlama şirketi desteği ile yapılması zorunludur. Zaman zaman karşımıza çıkan hamam böceği, karınca, tahta kurusu, pire, akrep, gümüşçün böceği, nem böceği gibi böceklerin her birinin farklı ilaçlama yöntemleri olabilir. Bu da böcekleri tanıyan ve hangi türün hangi ilaçlama yöntemi ile yok edilebileceğini bilen ekipler tarafından yapılması gerekir.

Evde bulunan böcekler ancak profesyonel firmalar tarafından yok edilir ama seçilecek olan firmanın da önemi çok büyüktür. Özellikle de İstanbul, Ankara ya da İzmir gibi büyük şehirlerde hatalı yapılacak ilaçlamalar büyük sorunlara sebebiyet verebilir. İyi bir İstanbul ev ilaçlama firması ruhsatlı olmalıdır ki bu da firmanın usulüne uygun yöntemlerle kurulduğunun ve Sağlık Bakanlığı tarafından önerilmiş olan ilaçlar ve standartlara uygun ekipmanlarla ilaçlama yapıldığının bir göstergesi sayılabilir. Ayrıca firma personelinin ev ilaçlama konusunda deneyimli ve böceklerin aralarındaki farklar ile ilaçlama yöntemleri konusunda eğitimli olması icap eder. Aksi durumda evde bulunan böcekler yok edilemeyeceği gibi benzer sorunlara ilaçlama kaynaklı sıkıntılar da ilave olur. Özellikle de Avrupa Yakası ev ilaçlama firması seçiminde bu ruhsat konusuna daha fazla dikkat etmenizi öneririz.

Biz Eda İlaçlama olarak her ne kadar Anadolu Yakası ev ilaçlama firması olarak tanınıyor olsak da İstanbul’un tüm ilçelerinde faaliyet gösteriyoruz. Üstelik de garantili ilaçlama ayrıcalığı ile. Evde böcek sorunu için en uygun adres olan firmamızdan 7/24 saat destek alabilir ve kesin çözümlere kavuşabilirsiniz. Uzman ekiplerimiz sayesinde evde bulunan böcekler kabusunuz olmaktan çıksın ve sağlıklı bir yaşama adım atın.

 

 

Etiketler: