EVDE TAHTA KURUSU VAR

EVDE TAHTA KURUSU VAR

EVDE TAHTA KURUSU VAR

Evlerimizde başta yaz aylarında olmak üzere tüm mevsimlerde zaman zaman haşere mücadelesi veririz. Çünkü biliyoruz ki haşereler mikrop taşıyıcılardır ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilirler. Buna rağmen bizler de kendi yöntemlerimizi kullanarak o haşerelerden kurtulmaya çalışırız. Ama başarılı olamayınca da yine tekrarlayan uygulamalar gerçekleştiririz. Hele ki tahta kurusu gibi haşereleri uzman desteği olmadan yok etmek imkansızdır. Ama uzman desteği alınacak olursa durum böyle değil. Evde tahta kurusu mücadelesi konusunda işinin erbabı olan ekipler kesinlikle çözüm sağlayacaklardır. Size düşen ise doğru ilaçlama firmasının tespit edilmesi. Bu durumda sizlere dikkat etmeniz gereken birkaç unsuru açıklamak istiyoruz.

Evde tahta kurusu var ve siz de bir ilaçlama şirketi arıyorsunuz. İlk irdelemeniz gereken konu firmanın ruhsatlı olup olmadığıdır. Bir firmanın ruhsat şartını sağlıyor olması demek kullandıkları malzemelerden ilaçlara kadar pek çok koşulu sağlıyor olması demektir. Bu nedenle de evde tahta kurusu ilaçlama şirketi ruhsat belgelerini tekrardan görmek isteyiniz. İlaçlarının Sağlık Bakanlığı onaylı olması da önemli bir unsur. Çünkü haşerelerden kurtulmak isterken ilaçlama kaynaklı bir sağlık sorunu riskine girmeyin. Tahta kurusu böcek ilaçlama konusunda deneyimi olan ekiplerle çalışmak da çok önemlidir. Her haşere türünün kendine özgü bir ilaçlama yöntemi vardır. Bu nedenle de haşereleri tanımayan ekiplerin yapacakları ilaçlamaların katkı sağlaması da beklenemez.

Evde tahta kurusu var diye endişeye düşmeyin. Sizlere mutlak memnuniyet ilkeli bir ilaçlama hizmeti sunuyoruz. Hem de hızlı ve kaliteli hizmeti minimum fiyat ile elde edeceksiniz. İstanbul’un bütün ilçelerinde hatta mahallelerinde sabit fiyat ile hizmet sağlayan Deniz İlaçlama sizlere bir telefon uzaklığında. Konusunda uzman ekiplerimiz hem sizi hem de haşerenin türüne göre belirledikleri saatte uygulama yaparak mutlak memnuniyet sağlayacaklar. O nedenle de evde tahta kurusu ile mücadele kapsamında 7/24 saat çalışmaktayız. Kullandığımız ilaçlar ve ekipmanlarımız ile fark yaratan firmamızın referansları ile görüşmenizi şiddetle öneriyoruz. Bizimle birlikte tahta kurusu ilaçlama şirketi arayışınız son bulacak. Sağlıklı bir yaşam için ev içi hijyeniniz en ana unsurdur. Haşerelere bunu yok ettirmeyin.

Yaz aylarının en büyük kabuslarından birisi de evlerde gösterilmesi gereken haşere mücadeleleridir. Her birinin ayrı zararı olsa da özellikle tahta kuruları hem sağlığı tehdit eder hem de mobilyalarımıza zarar verir. Üstelik de pirelere çok benzerler. Bu nedenle de genelde hatalı ilaçlamaya açık bir zararlı türüdür. Tahta kurusu mobilyaları kemirir ve içerisine yerleşir. Bu nedenle de zaten mobilyanın derinliklerinde olan bir zararlıyı tespit etmek oldukça güçtür. Bu nedenle de evde tahta kurusu var ya da yok demek bir hayli güçtür. Tespit etmek için iyi bir takip gerekir. Çünkü evde tahta kurusu varsa kesinlikle ortama artıklarını bırakacaktır. Yani toz haline gelmiş ahşap yerlere dökülecek ve bu sayede de bu zararlının varlığından emin olabileceğiz. Kurtuluş da bir hayli güçtür. Yani yapılacak olan ilaçlamanın bu haşereye ulaşmasını sağlayabilmek adına aykırı saatlerde ilaçlama yapılması gerekebilir.

Evde tahta kurusu ilaçlama konusunda eğitimli olmayan birinin ya da birilerinin yapacağı ilaçlamadan çözüm beklemek kesinlikle hayalcilik olacaktır. Yani sizin kendi yapacağınız ilaçlama değil haşereyi yok etmek aksine size ve çevredeki diğer canlılara zarar verecektir. Böyle olunca da masrafınız ve emeğiniz de heba olacaktır. İyi bir tahta kurusu ilaçlama şirketi ile anlaşma yapılması durumunda ise bu risk ortadan kalkacaktır. Tabi ruhsatlı ve resmi şartları sağlayan bir firma olmak koşulu ile. Aksi durumda yapılacak çalışmanın sizinkinden daha fazla katkı sağlaması da beklenemez. Mobilyalarınız da her geçen gün kullanılmaz hale gelmeye devam edecektir.

Evde tahta kurusu ile mücadele kapsamında bizimle irtibata geçebilir ve sizler de İstanbul’un her köşesindeki sayısız referansımızda olduğu gibi mutlak memnuniyet ile karşılaşabilirsiniz. Bizler size bir telefon kadar yakınız. Eda İlaçlama olarak 7/24 saat çalışıyor olmamız nedeniyle tahta kurularının aktif dolaştıkları saatlerde ilaçlama yapacak ve garantili bir kurtuluş sağlayacağız. Hem de kaliteli ve hızlı bir ilaçlama. İstanbul’un tamamına sabit fiyat garantili hizmet sunuyoruz. Alanında uzman ekiplerimiz ile hızlı ve kaliteli hizmet almak istiyorsanız artık adresiniz belli. Arayın ve kurtulun.

Etiketler: