MUTFAK İLAÇLAMA

MUTFAK İLAÇLAMA

MUTFAK İLAÇLAMA

Gıda sektörünün kalbi mutfaklarda atar. Bilindiği üzere mutfaklar gün içerisinde çekirdek aileye ya da binlerce kişinin ağırlandığı yerler de hizmet verir. Dolayısıyla temizliği bizler için oldukça önemlidir. Mutfaklarda en ufak haşere görüntüsü mide bulandırıcı olup ciddi yaptırımlara yol açabilir. En önemlisi de insanların güvenini sarsar ve uzun süre o alandan faydalanılmasını engeller. Her bir yanlış binlerce insanın sağlığına direkt olarak etki eder. Mutfak ilaçlama bu yanlışların önlenmesinde yapılacak ilk adımlardan biridir. Temizlik ile desteklendiğinde ortaya iyi işler çıkacaktır. Kısa süreli ya da uzu süreli korunma tamamen ilaçlamadan sonraki sürece bağlıdır. İlaçlama sürecini alt başlıklarda toplayacak olursak ilki haşere türünün belirlenmesi olacaktır. Ardından süreci doğru yönetmek, uygulanacak yöntemi seçmek, yöntemi sahaya teorik olarak planlandığı şekilde uygulamak ve ardından sonucu gözlemlemek olacaktır. Bu adımların doğru bir şekilde yapılmasıyla başta mutfak böcek ilaçlama olmak üzere her tür böcek ilaçlama işlemi beklenen sonuçla tamamlanacaktır.

İlaçlama yöntemleri doğru uygulansa bile ilaçlamanın ardından yapılacak yanlışlar tekrarlanırsa istenen ve beklenen başarı oranı ne yazık ki düşecektir. Dolayısıyla mutlaka etkili doğru yöntemin uygulanması kadar mutfak ilaçlama hizmeti insanların çabalarına da bağlıdır. Düzenli olmayan mutfakların en büyük tehdidi farelerdir. Zaten mutfaklara yiyecek alanı oldukları için cazipken dağınık ve düzensiz olmaları koşulları daha uygun düzeye çekmektedir. Mutfak fare ilaçlama sanılanın aksine daha zor, karmaşık ve yıpratıcı olabilmektedir. Önemli olan ise fare ilaçlama işleminde bireysel olarak değil profesyonel olarak ilerlemektir. Mutfak ilaçlaması yüksek düzeyde önem taşır, çünkü direkt insan sağlığı ile ilgilidir. Hem kullanılan kimyasallar hem de haşerenin boyutu insanları hasta edebilecek güce sahiptir. Mutfaklar için tehdit sayılabilecek diğer bir haşere pire haşeresidir. Evlere kolaylıkla girebilen ve evcil hayvanlara musallat olan bu canlı için pire ilaçlama hizmeti de sık sık alınmaktadır.

Gelenekselliğin değil profesyonelliğin her daim ortaya çıkması gereken ilaçlama sektöründe Eda İlaçlama daima ekibi, donanımı, bilgisi, emeği ve çabası ile göz doldurmaktadır. 7/24 hizmeti sayesinde her türlü haşereye karşı hızla reaksiyon verebilmektedir.

Etiketler: