RUTUBET BÖCEĞİ İLAÇLAMA

RUTUBET BÖCEĞİ İLAÇLAMA

RUTUBET BÖCEĞİ İLAÇLAMA

Rutubet böceği diğer adı da nem böceğidir. Adından da anlaşılacağı üzere rutubet ve nem onların yaşam alanlarıdır. İstanbul’daki şehirleşme yapısı bu türün hızla yayılmasına neden olmuştur. Özellikle evlerimizin banyo, mutfak gibi nemi en çok alan alanları onlarında en çok bulunduğu alanlardır. Bunun dışında kitap vb. kağtların arasında da yuva yapabilirler. Bir çok kez elimize aldığımız eski bir kitabın içinde rastlamışızdır. Işıksız ortamları tercih ettikleri için gündüzleri görmemiz pek mümkün olmasa da eğer bir rutubet böceği gördüysek mutlaka evimizin bir yerlerinde yuvaları vardır. Hızla yayılan böcek türleri arasındadırlar.

Sadece evlerimizde değil bir çok alanda yaşarlar. Rutubetin olduğu her yer yaşam alanlarıdır. Okul, hastane vb. yerlerin özellikle kazan daireleri rutubet böcekleri için elverişli ortamlardır. Açlığa ve susuzluğa çok dayanıklıdır. Bu nedenle yok edilmeleri çok zordur. Ancak birçok salgın hastalığa neden olan mikroorganizma taşıdıklarından yok edilmezlerse ciddi sağlık sorunlarına neden olabilirler.  Rutubet böceği  gezdiği tüm yerlere üzerindeki mikropları bırakır. Evin yer herine mikrop bırakan rutubet böcekleri sağlığımızı tehdit ettiği için acilen onlardan kurtulmamız gerekecektir. Tek başımıza mücade etmeye çalışsak da bunda başarılı olmamız hemen hemen imkansız olacaktır. Rutubet böceklerinden kurtulmak için en iyi yöntem rutubet böceği ilaçlama ile olacaktır.

Rutubet böceklerinden  kurtulmak için halk arasında ve  çeşitli kaynaklarda belirtilen basit yöntemler  vardır . Deneyeceğimiz bu yöntemler  hem işimizi zorlaştıracak hem de sağlığımızı tehlikeye sokacaktır. Rutubet böceği ile mücadele kimilerine göre yapışkan kullanmak kimilerine göre ise bir takım bitki ve otlardan yararlanmak, kimilerine göre de böceklerin olması muhtemel yerlerde çatlak ve delikleri kapatmak ile  etkili sonuç alınıyor olarak belirtilse de zamanımızı ve sağlığımızı riske atmaktan başka bir işe yaramaz.  En etkili ve kesin çözüm  rutubet böceği ilaçlama olacaktır. Rutubet böceği ilaçlama işi uzmanlık isteyeceği için kaliteli bir rutubet böceği ilaçlama firması sizlere bu konuda yardımcı olacaktır.

Rutubet böceği ilaçlama servisi   7 /24 uzman ekibiyle hizmetinizde olacaktır. Eda İlaçlama , yılların vermiş olduğu deneyimle ve Sağlık Bakanlığı onaylı ilaçlarıyla hem çevreye hem de sağlığınıza hiçbir zarar vermeden rutubet böceklerinden tamamen kurtulmanızı sağlayacaktır.

 

 

 

Etiketler: