Akrep İçin İlaçlama

akrep_7Akrepler diğer haşerelere göre daha farklı yapıya sahiptirler. Başında iki gözü ve vücudunun yan kısımlarında dört çift gözleri bulunur. Eklem bacaklı olan akrepler 4 çift ayaklı olup ön tarafında iki kıskacı olan çok zehirli bir böcektir. Akrepleri kanatları bulunmamaktadır. Çok yavaş hareket ederler aynı sürünüyormuş gibi. Akreplerin ayakuçları kıskaçlıdır ve vücudu bölmelerden oluşur. Vücudundaki bu bölmeler akrebin yaşını belirler. Akreplerin kuyruk bölümleri bölmeli ve ucunda zehirli iğnesi vardır. Kuyruğu sırtında ve kıvrık haldedir. Akrep zehri insanlarda felç, kısmi yaralama ve öldürücü etki yapar. Böyle bir durumda hiç vakit kaybetmeden mutlaka doktora başvurulmalıdır.  Akreplere dünyanın her yerinde rastlamak mümkündür. Akrep görülen yerde akrep için ilaçlama şarttır. Akreplerin başlarında antenleri bulunmaz. Ayaklarında radar bulunur. Bu radar sayesinde çok ufak titreşimleri uzaktan algılayabilirler. Bu sayede karıncanın ayak sesini bile duyabilir yönünü hesaplarlar. Akrepler değişik renklerde olabilirler.  Yaşam alanı ve beslenmelerine göre değişir. Bazıları kırmızı, siyah bazıları ise sarı olabilirler. Yavru olanlar ise beyazdırlar. Akrepler günsüz serin yerlerde saklandıktan sonra geceleri ortaya çıkarlar. Evlerimize, yorganlara, ayakkabılara ve yatak gibi yerlere girip saklanırlar. Akrepler tehlikeyi hissettikleri an saldırıya geçerler. Böyle bir tehlikeyle karşı karşıya kalmamak için akrep için ilaçlama ihmal edilmemelidir.

Akreple karşılaştığımız zaman asla kendiniz öldürmeyi denemeyiniz. Akrepler zehirlidirler ve sizleri ölüme götürebilirler. Akrep için ilaçlama çok hassas ve ciddi bir işlemdir. İlaçlama yapılırken önemli olan yerler binalar, evler, evlerin çatı ve bodrum katlarıdır. Rahatlıkla buralarda saklanabilirler. Akrep için ilaçlama şirketine haber vermeliyiz. Bu konuda mutlaka uzman ekip ile ilaçlama uygulanmalıdır. Her sene mutlaka akrep için ilaçlama yapılmalıdır. Akrepler zehirli haşereler oldukları için görülen her alanda acilen akrep için ilaçlama uygulaması doğru olur.

Eda ilaçlama diğer haşerelerde olduğu gibi akreple mücadelede de sizlere hizmet vermektedir. Oldukça zararlı zehirli olan akrepler için firmamız bünyesinde bulunan uzman kadrosuyla sizi akreplerden kurtaracaktır. Gereken önlemleri almak için mutlaka firmamızla irtibata geçmelisiniz. Akrep ilacı çok özel bir karışım olduğu için çok etkilidir. Firmamız en etkili yöntem ilaçlama yapmaktadır.

Etiketler: