GARANTİLİ BÖCEK İLAÇLAMA

GARANTİLİ BÖCEK İLAÇLAMA

GARANTİLİ BÖCEK İLAÇLAMA

Birçoğumuz için sağlığımız her şeyden önce gelir. Özellikle ebeveyn olanlar tüm hayatlarını çocuklarının sağlıklı bir geleceğe sahip olmasına adarlar. Ancak ne yazık ki bazen elimizde olmayan nedenlerden dolayı sağlığımız risk altında olabilir. Bunların başında ise haşere sorunu gelmektedir. Çünkü haşereler ısırmaları ya da sokmaları dışında birçok hastalığa neden olan mikroorganizma ve parazitleri de taşırlar. Dört mevsimi yaşayan ülkemizde her mevsim böcek sorunu yaşanmaktadır. Yaz aylarında beslenmek için kış aylarında sıcak, korunaklı bir yuva bulmak için evlerimize davetsiz misafir olurlar. Belediyelerin özellikle yaz aylarında yaptığı ilaçlama çalışması ne yazık ki yeterli gelmemektedir. Bu da iyi bir garantili böcek ilaçlama firması bulmayı gerekli kılar.

Böcekler nemli ve kuytu yerlerde dah hızlı çoğalırlar. Bu nedenle özellikle sürekli göç alan, kentleşme oranının gitgide çoğaldığı güzel İstanbulumuz böcekler için de iyi bir yaşam alanıdır. Taşıdıkları hastalıkları düşününce mutlaka düzenli olarak ilaçlama yapmalıyız. Böcekler çok farklı türde bulunurlar. O yüzden tek bir yöntemle kurtulmak imkansızdır. Bakkallarda bile bulunan çok ünlü markaların böcek ilaçlama ürünleri haşere sorununu kökten çözmek için yeterli gelmemektedir. Hatta yanlış uygulamalar zehirlenme gibi tehlikeleri barındırmaktadır. Tüm bu sebeplerden ötürü size daha etkili bir yöntem sunuyoruz. Sizlere garantili ilaçlama teklifinde bulunuyoruz. Okul, hastane, apartman, iş yeri, ev vb. tüm yaşam alanlarınızı garanti böcek ilaçlama olarak yapıyoruz.

Nedir peki garantili böcek ilaçlama? Sizler piyasada birçok böcek ilaçlama firması görebilirsiniz. Ancak bu firmaların çoğu merdivenaltı denilen ruhsatsız çalışan yerlerdir. Ayrıca kullandıkları böcek ilaçları Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylı olmak zorundadır. Ne yazık ki birçok yerde bunların hiçbirine dikkat edilmiyor. Ayrıca böcek ilaçlama böceklerin türüne göre farklılık gösterir. İlaçlama yöntemine ise ancak işinin uzmanı ziraat mühendisleri ve teknikerleri karar verir. Bizler Eda İlaçlama şirketi olarak sizlerin ve evinizde beslediğiniz hayvanların sağlığını tehlikeye atmadan ya da bahçe ilaçlamalarında bitkilerinize zarar vermeden açık veya kapalı tüm yaşam alanlarınızı haşerelerden kökten kurtulma garantisi vererek ilaçlıyoruz. Eğer İlaçlama sonrası haşere sorunu devam ederse paranızı iade etme garantisi veriyoruz. Sizlere de bilinçli tüketici olarak biz de dahil garantili böcek ilaçlama servisi yaptığını söyleyen iş yerlerinin ruhsatının ve ilaçlama yöntemlerinin mutlaka sorgulanmasını öneriyoruz. Yılların verdiği deneyimle ve alanında uzman ekibimizle garantili böcek ilaçlama şirketi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Her türlü haşere, kemirgen, bit, eklembacaklı sorunu için bizlere günün her saati ulaşabilirsiniz.

 

 

Etiketler: