MUTFAKTA OLAN BÖCEKLER

MUTFAKTA OLAN BÖCEKLER

MUTFAKTA OLAN BÖCEKLER

Böceklerin en çok yoğun olarak görülen alanlardan biridir mutfaklar. Çünkü bütün böcekler belli bir süre sonra hayatlarını sürdürebilmeleri için yiyecek arayışı içerisinde bulunurlar ve mutfak alanları da onlar için vazgeçilmez bir bölgedir. Muftaklar besin depolarının bulunduğu ve kırıntılı alanların olduğu yerler olduğu için böcekler buralarda yiyecek ve su ihtiyacını karşılayacak alan bulmakta asla zorlanmazlar. Mutfak böcekleri sadece bir iki tür değildir hemen hemen her haşere türü mutfakta bulunması kaçınılmaz bir sonuçtur. Mutfakta olan böcekler genellikle akşam karanlığında bulunduğu yerden çıkarlar. Çünkü onlar ışığı ve aydınlığı hiç ama hiç sevmezler. Susuz asla hayat sürdüremeyen hamam böceği mutfakta yer alan haşere türlerinin başında yer alır. Mutfakta yer alan su birikintisinden faydalanmanın yanında yemek kırıntıları ile de karnını kolayca doyurabilmektedir. Hamam böceklerinin insanlara pek zarar verdikleri aslında pek düşünülmez ve bu konu üzerinde de pek durulmaz. Aslında bakıldığında bu türlerin diğer haşere türleri gibi insanlara bakteri bulaştırma ve bunun sonucunda da çeşitli sonuçlara yol açma gibi sebepleri meydana gelmektedir. Mutfakta yer alan diğer türlerden biri de kalorifer böceği olarak bilinir. Bu için de mutfak onların yaşam alanlarının en vazgeçilmezidir ve sağlık açısından da zararları mevcuttur. Tatlıya düşkün olan ve tatlı alanlarda dolaşan karıncaların giderek mutfakta artması da tam bir baş belasıdır. Karıncaların insan sağlığına hiç zararı yoktur. Fakat insan vücuduna girdikleri an kaçıntıya neden olur ve deride çeşitli kızarıklar ortaya çıkar.

Mutfakta küçük böcekler içerinde yer alan sarı böcekler de insanların kabusu olarak devam etmektedir. Peki bütün bu haşerelerin yanında mutfağımda fare de olmaz mı sorusu gelir aakıllara. Tabi ki de olur. Çünkü fareler için de mutfak gibi yiyecek dolu alanlar bir velinimettir ve hiç çaba göstermeden, zorlanmadan bütün yeme ihtiyaçlarını kolayca buradan giderebilmektedir. Bütün mutfakta yer alan bu haşere türlerinden bireysel kurtulmak mümkün değildir. Çünkü mutfak ilaçlama konusunda en hasssas alanlar içerisinde yer almaktadır. Özenli bir şekilde ilaçlama yapılmalıdır. Bu alanlar yiyecek doludur ve ona göre ilaçlama yapılırsa insan sağlığına asla zarar vermez. Mutfak ilaçlama konusunda işinde uzman olan şirket sizlere bu hizmeti kolayca sunabilmektedir.

Eda ilaçlama olarak bizler heer türlü ilaçlama konusunda 7/24 sizlere hizmet vermek amacı ile çaba gösteririz. Şirketimiz bünyesinde yer alan çalışanlarını ayrı bir özveri ile seçer. Seçilmiş olan elemanlar işinde uzman ve deneyimli kişilerdir. Bununla birlikte kullandığı ilaçlara da ayrı bir özen göstererek, Sağlık Bakanlığının onay vermediği hiçbir ilacı kullanmaz. Yaptığımız bütün ilaçlama işlemleri ekonomiktir ve her bütçeye kolay bir şekilde hitap edebilir. Bizler kurulduğumuz tarihten bu yana resmi bir firmayız ve İstanbul çevresinde yaptığı işlerde adımızdan sıkça söz ettiririz.

 

 

Etiketler: