Banyo Böcekleri

banyo ilaçlamaEvlerimizde haşerelerle mücadeleyi en fazla yaptığımız alanlardan birisi banyolarımızdır. Bunun ana nedeni ise bu ortamların oldukça nemli olması. Birçok haşere için de nemli ortamlar üremeleri ve yaşam alanları için ideal iklim koşullarıdır. Gümüşçün böceği ile kalorifer böcekleri buna bir örnek verilebilir. Banyolar ıslak zeminler olarak bilinir ve daima yıkanır. Ama buna rağmen her daim haşere istilasındadırlar. Banyo böcekleri sağlık açısından da ciddi riskler oluştururlar. Belki birçoğu insanları ısırmazlar. Ama taşıdıkları mikroplar nedeniyle ciddi risklere gebedirler. Bu sebeple de ilaçlama yapılırken bu alanların ekstra temizlenmesi gerekmektedir. Bu da kişilerin sokaklardan temin ettikleri böcek ilaçları ile olmaz. Doğru uygulama için profesyonel ilaçlama firmaları ile çalışmak gerekir.

Banyo böcekleri ile mücadele ederken en ciddi destekçinin profesyonel firmalar olduğundan söz ettik. Ancak bazı ilaçlama firmaları ucuz ilaçlama yaptıklarını ifade ederek müşteri elde etme yoluna gitmektedirler. Oysa ilaçlama yapılacak alan hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmadan ilaçlama yapmak çok da mümkün olan bir durum değildir. Özellikle banyo böcekleri konusunda tam hakimiyeti olmayan firmaların amaçlanan sonuca ulaşmaları çok olası değildir. Zaten bu tür firmalar da ruhsatlı firmalar değildir. Öyleyse ilaçlama firması arayışının başına firmanın ruhsatlı olup olmadığının kontrolünü koymak gerekir. Ruhsatlı olan ilaçlama firması zaten belirli koşulları sağlamış olacaktır. Mesela Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü’nün kullanımını onayladığı ilaçları kullanmak gibi.

Bunun yanında ruhsatlı böcek ilaçlama firmaları belirli standartların üzerinde donanımlar ile haşere mücadelesi verirler. Bu durumda da ortamda ki tüm banyo böcekleri ile diğer haşereler bertaraf olurlar ve uzun sürede bir daha görülmezler. Çünkü hem yumurtaları hem de kolonileri tamamen yok edilmiş olacaktır. Aksi durumda ruhsatsız firmalar ile banyo böcekleri yok edilmeye çalışılırsa kısa süre sonra aynı sorun ile yeniden karşılaşılacaktır. Bizler firma olarak 2004 yılından bu yana İstanbul’un tamamına garantili ilaçlama hizmeti sağlıyoruz. Memnuniyet odaklı çalışma ve en cazip fiyat teklifleri ile garantili ilaçlama hizmeti almak için Eda İlaçlama 7/24 saat hizmetinizde. Size sadece bir arama yapmak kalıyor. Gerisi bizim işimiz.

Etiketler: