PİRE NASIL TEMİZLENİR?

PİRE NASIL TEMİZLENİR?

PİRE NASIL TEMİZLENİR?

Hayatımın bir noktasında haşerelerle ya da kemirgenlerle mücadelemiz olmuştur. Hiç biri olmadıysa sivrisinek mücadelesi altında kaldığımız kesinlikle olmuştur. Biz her haşereyi küçümseriz ama asıl sorun sivrisinekte değil. Asıl sorun başka kan ile temas eden uyuz gibi pire gibi canlılarda. İnsan sağlığına zararları saymakla bitmeyen pireler ile mücadelede neden bu kadar vurdumduymaz davrandığımızı anlamamız mümkün değil. Halen pire için kesin çözüm adı altında hatalı verilen bilgilere kanıyoruz. Marketlerden temin ettiğimiz ya da her köşede bulunabilir olan birkaç ilacı pire görülen yere boca ediyoruz. Oysa bu pirenin kendisi kadar zarar verebilir bir durum. Bazen de yapacağımız bir temizlik işlemi ile onlardan arınabileceğimizi düşünüyoruz. Muhtemelen insanlar PİRE NASIL TEMİLENİR sorusunu yanlış anlıyorlar. Pireler ilaçlama olmadan temizlenmez.

Pire ilaçlama pirelerden temizlenmenin tek ve en doğru yöntemidir. Tabi ki eşyaların temizlenmesi de önemli faktördür ama bunlar birlikte yapılırsa kesin sonuçlar elde edilir. Tabi ilaçlamada kullanılacak olan ilaçların, ekipmanların ve uygulayıcıların önemi de çok büyüktür. İlaçlar Sağlık Bakanlığı onaylı olması gerekir. Ekipmanlar ise standartlara uygun olması gerekir. Tabi uygulayıcıların da eğitimli ve pire sorunu çözmede yeterlilikleri olması gerekir. Tüm bunları üst üste koyduğumuzda da tek sonuç ortaya çıkıyor. O da pire nasıl temizlenir sorusunun cevabı oluyor. Yani ilaçlama firmaları tarafından yapılması gerekiyor ve bu ilaçlama firmasında çalışanların pireler konusunda yeterliliklerinin olması gerekiyor. En önemlisi ise ilaçlama firmasının ruhsatlı olması gerekiyor. İşte bu şartları sağlayan bir firmanın yapacağı detaylı ilaçlama sonrası pirelerden arınmış, arınmakla kalmayıp uzun zaman görülmelerinin de önüne geçmiş oluruz.

İlaçlama firmalarının ruhsatlı olması birçok şartı sağlarken yeterliliklerinin kontrolü için ilgili firmanın referansları ile bir görüşme yapabiliriz. Bu görüşmede pire nasıl temizlenir sorusuna yeterli cevabı alıp almadıklarını gözlemleyebiliriz. Alacağımız cevaplan bizim ilaçlama işlemini o işletmeye yaptırıp yaptırmayacağımız konusunda bizlere yol gösterici olabilir. Ya da hiç biri ile uğraşmaz ve bizleri arayabilirsiniz. Çünkü bizler uzun yıllardır İstanbul çevresinde ilaçlama yapan ve pire nasıl temizlenir iyi bilen bir firmayız. Ruhsatlıyız ve önceliğimiz sizlerin de memnuniyetini elde ederek çok sayıdaki referanslarımıza sizleri de eklemektir. Eda İlaçlama olarak günün her saatinde bizi arayabileceğinizi belirtmek istiyoruz.

 

Etiketler: