EVDE OLAN BÖCEKLER

EVDE OLAN BÖCEKLER

EVDE OLAN BÖCEKLER

Evler böcekler için tam bir yaşam alanlarıdır. Çünkü evler nemli ve sıcak alanlardır ki bü türler böyle yaşama kolay ayak uydururlar. Diğer bir taraftan da yaşamak için de besin kaynaklarını dışarıda çok fazla aramak yerine burada kolayca bulabilmektedirler. Böcek için mutfakta yer alan kırıntılardan beslenmek ya da dökülen sudan su ihtiyacını gidermek büyük bir mutluluktur. Evde olan böcekler insanlar için sağlıklarını tehlikeye sokabilecek türdendir. Çünkü bu haşereler çok küçük olduklarından bazılarını gözle görmek neredeyse imkansızdır. Gözler görülmedikleri için genellikle gün ışığında değil de besin ihtiyaçlarını karşılamak için gece karanlıkta ortaya çıkarlar. Evdeki böcekler sürekli olarak temiz tutulmasıyla yok edilmesi zordur ve kesinlikle de ilaçlama yapılması şarttır. İlaçlama yapılmadığı sürecede giderek çoğalarak tehlikeleri daha da beraberinde getirmektedir.

Hamam böcekleri evde yer alan haşere türlerinin başında yer alır. Bu böceklerin nemli ve sıcak ortamları sevdikleri herkes tarafından bilinmektedir. Nemi ve sıcak alanları sevdiklerinden dolayı özellikle banyolarda ya da çok fazla girilmeyen kiler odalarında fazlasıyla görülmektedir. Karanlıktan hoşlandıkları için ışığı hiç sevmezler. Işık olduğu zaman tehlike olduğunu fark edip o alandan hemen uzaklaşırlar. Kalolifer böcekleri de hamam böceklerinde olduğu gibi sıcağı severler ve evlerde her alanda kolayca yaşamlarını devam ettirebilirler. Aslında haşere türlerinin en zararlı olanı olarak bilinen ve asla evde bulunması tahmin bile edilemeyen akrep insan için en tehlikeli olanıdır. Akreplerin insanı sokarak zehrini yerleştirebilme ve insanı zehri ile öldürebilme özelliği vardır. Bu sebepten dolayı da görüldüğü an müdahale edilemesinde yarar vardır. Güve yine evde görülen haşere türüdür muftak yiyeceklerinde bulunur. Pire ise her alanda yer alabilir ve özellikle de evde yaşayan hayvanların tüyleri üzerinde rahat eder. Hayvandan da insana zıplayarak kolayca geçebilmektedir. Evde olan böcek türlerinden biri de nem böceği olarak bilinmektedir. Bu tür adından da anlaşıldığı üzere nemli alanlarda yaşam sürdürmeye bayılır. Bütün bu yukarıda sayılan her türlü haşere problemine karşı uzman bir ekip tarafından evde ilaçlama yaptırılmasında fayda vardır. Ev ilaçlama dikkat ve uğraş gerektiren bir işlemdir. Bütün ilaçların insanların yaşadığı alanlar olduğundan zarar vermemesi önemlidir.

Bizler Eda İlaçlama olarak bu tür alanları ilaçlarken daha titiz davranmaktayız ve ona uygun ilaç kullanmaktayız. Kullanmış olduğumuz bütün ilaçlar sağlık bakanlığından onaylı ve kaliteli ilaçlardır. Asla size zarar vermediği gibi çevreye de en ufak bir zararı bulunmamaktadır. Şirketimizde çalışan bütün elemanlarımız ilaçlama konusunda iyi eğitim almış ve yıllarını ilaçlama işine adamış kişilerden oluşmaktadır. Firmamız 7/24 ilaçlama hizmeti verebilen bir kurumdur. Kurulduğumuz günden bu yana gelişen teknolojiyi yakından takip ederek sizlere son teknoloji ilaçlama hizmeti sunmaktan daima gurur duymaktayız. Yapmış olduğumuz bütün ilaçlama hizmatleri her bütçeye hitap edebilecek kadar ekonomiktir.

Etiketler: