TEKSTİL İLAÇLAMA

TEKSTİL İLAÇLAMA

Tekstil FİRMALARI alan olarak geniş alanlar kapladığı için kemirgen ve böcekler ile her an karşılaşma olasılığı vardır. Kemirgen ve haşere sorunu olsa da olmasa da mutlaka belirli zaman aralıkların da olarak ilaçlama periyodiklerinin yapılması sağlığa uygunluk için önemlidir. Kemirgen ve haşere sorunundan kurtuldum bir daha gerek yok düşüncesi çok yanlıştır. Tekstil yemekhanesi çok sayıda tekstil işçisine gıda sağladığı için böcek ve fare olasılığı her zaman için olacaktır. Tekstil ilaçlama firması ile anlaşıp belirli periyotlarda kontroller sağlanması çok faydalı olacaktır.

Tekstil ilaçlama yapılarak sağlığa uygun alanlar en kısa sürede oluşturularak çoğalmalar önlenebilir.

TEKSTİL işi yapılan yerler çoğu zamanın geçirildiği çalışma alanlarıdır. Ortak çalışma alanları olduğu için temizliği ve sağlığa uygun olması çok önemlidir. Kemirgen ve böcekler tekstil alanlarında istenmeyen zararlılardır. Özellikle farelerin gıda ve barınma amaçlı olarak çeşitli yollar bularak yollar ile tekstil firmalarına gelip yerleşirler ve giderek buralarda üreyerek tekstil ürünlerine zarar oluştururlar. Çoğu zaman ise bu fareler ve haşereler bize hem psikolojik hem de maddi olarak zararlar verirler. Tekstil işinde çalışanlar üzerinde psikolojik etkiye sebep olarak iş performansının düşmesinde rol oynarlar.

Kemirgenler ve böcekler yerleştikleri alanlarda çok çabuk ürerler. Böylelikle de zararlılar görüldüğü an hemen profesyonel tekstil ilaçlama yardımı alınması problemin erken zamanda çözülmesi sağlanır. Kişisel olarak deneyimsiz ilaçlamalar gösterir ki sorun daha artar. Yani satın aldığınız etkisiz ilaçlar bilinçsizce alanlara püskürtülmesi hem sağlığınıza hem de maddi olarak zararlar verecektir. Sonuçta olulmsuz olacaktır. Böylelikle de uzman ve alanında profesyonel Tekstil ilaçlama şirketi ile çalışılmak ve periyodik olarak ilaçlama desteği almak çok yerinde bir karar olacaktır.

Tekstil ilaçlama şirketi olarak alınan ilaçlar kesinlikle kokusuz ve alanda leke bırakmayan anında etki gösteren biyosidallardır.

 

Etiketler: