Evlere Pire İlacı

pire_10Pire küçük ve parazit canlıların en başında yer alır ve pirelerin tek besin kaynağı insan ve hayvan kanıdır. Hiçbir canlı ayırt etmeden kanı iştahlı bir şekilde emme potansiyeline sahiptirler. Gözle görülmesi çok zor olan pireler sıcak yerleri seven ayrıca çok zararlı olan haşere türüdür. Evlerinizde özellikle de evcil hayvan beslenen evlerde fazlasıyla görülür ve hatta buralarda yaşadıklarını farkında bile olmazsınız. Vücut yapılarının küçük olmasından dolayı evlere pire ilacı yaptırılması en etkili çözüm yollarında biridir. Bu şekilde gözle görülmesi mümkün olmayan pirelerden sonsuza kadar kurtulmuş olursunuz.

Pire her ne kadar küçük yapısından dolayı önemsenmese de insan ve hayvan sağlığına olumsuz etkileri vardır. Pirenin ısırdığı yerler sürekli olarak kaşınır. Pirenin zıplama özelliği ile çok kolay bir şekilde oradan oraya atlayabilir ve hızla çoğalabilir. Bunun için bir an önce evlere pire ilacı kullanılmasında fayda vardır. Fakat evlere pire ilacı uygulaması mutlaka uzman kişilerce yapılırsa daha da etkili sonuçlar verir. Günümüzde ilaçlama firmaları her türlü haşere, kemirgen ve böcekleri kolayca yok edebilecek kapasitedir. Bünyelerinde yer alan çalışanlar her türlü ilaçlama konusunda uzman oldukları gibi evlere pire ilacı konusunda da kendilerini fazlasıyla uzmanlaştıran birçok firma yaygın olarak işlerine devam etmektedir. Fakat ilaçlama yapılacak olan firmanın ekonomik olsun diye özensiz bir şekilde seçilmesi size fayda yerine daha çok zarar sağlamaktadır. İşinde uzman olmayan firmanın yapacağı ilaçlama asla doğru sonuç vermeyeceği gibi sizlere zaman kaybından başka bir şey yaşatmayacaktır.

Bizler Eda ilaçlama şirketi olarak ilaçlama konusunda kendimizi fazlasıyla yetiştiren ve çalışanlarımızın ilaçlama konusunda her türlü eğitimi alması için elimizden geleni yapan köklü firmalar içerisinde yer almaktan gurur duymaktayız. Özellikle İstanbul ve çevresinde 7/24 hiç aksaklık yaşamadan hizmet vermekteyiz. Tabi bunda çalışanlarımızın gece gündüz demeden çalışmalarının katkısı büyüktür. Çalışanlarımızla birlikte sağlık bakanlığından onaylı olan kaliteli ilaçları kullanmamız sayesinde de her türlü haşere, kemirgen ve böcekleri vakit kaybetmeden yok etme şansına sahibiz ve bun hizmetleri de oldukça makul rakamlarda yaparız. 

Etiketler: