Teke Böceği Mücadelesi

teke-bocegiTeke böceği halk arasında fındık böceği olarak bilinir ve genellikle mayıs ile haziran aylarında daha yaygın bir şekilde ortaya çıkar. Adından da anlaşıldığı üzere genellikle fındık olan yerlerde özellikle Karadeniz bölgesinde daha çok gözlemlenir. Yoğun olan buralarda teke böceği mücadelesi yapılmazsa daha ciddi zararlar ortaya çıkar. Teke böceğinin zarar verdiği ağaçlar zamanla kurur ve o kuruyan yerlerin budanması ile probleminizden kurtulduğunuzu zannedersiniz. Fakat bu kesinlikle geçici bir metottur. Teke böceği mücadelesi yolundaki en etkili çözümlerden biri düzenli aralıklarla ilaçlama yapılmasıdır. Bu şekilde teke böceğinin zararlarından sonsuza kadar kurtulmuş olursunuz.

Peki, ama ilaçlama yapılması işe yarayıp yaramayacağı kafanızda bir soru işaretidir. Bu soru işaretinden ancak başarılı sonuçlar alarak kurtulabilirsiniz. Başarı sonuçlar almak için de teke böceği mücadelesi yapacak olan ilaçlama firmasının mutlaka araştırılması ve daha önceki dönemlerde yapmış olduğu ilaçlama örneklerinin sonuçlarına bakılmasında fayda vardır. İşini düzgün yapan ilaçlama firması zaman kaybetmeden böcek ve haşere olan problemli olan bölgeyi inceleyerek nasıl bir çalışma yapacağı hakkında analiz yapar ve ona göre hareket eder. Bunun yanında sağlık bakanlığından onaylı olan kaliteli ilaçlar ile teke böceği mücadelesi olumlu sonuçlar verirken insan sağlığı ile çevreye zarar verilmemiş olur. İşini mükemmel yapmayı seven ilaçlama firması gece gündüz demeden ilaçlama yapılacak olan yere anında müdahale edebilecek teknik donanım ve ekibe sahip olmalıdır.

Yeterli teknik donanıma sahip olmanın ve bunun yanında işinde uzman ekiple çalışmanın daima farkını yaşamakta olan bizler Eda ilaçlama olarak öncü ilaçlama firmaları ile yarışmaktayız. Tabi bunda ilaçlama adına yapmış olduğumuz başarılar ile adını duyurmamızın katkısı çok büyüktür. Bizler ilaçlama konusunda 7/24 hizmet veren sayılı firmaların arasında yer almaktayız. Bunda alanında uzman olarak çalışan personellerimizin katkısı ve fedakârlığı büyüktür. Sizlere bütün bu hizmetleri asla kar amacı gütmeyerek yaparız. Bizler için daima para ikinci planda olup, yaptığımız işlerle anılmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İstanbul’da ilaçlama firmaları arasında hemen hemen bütün ilçelere hizmet sunma konusunda sayılı firmalar içerisindeyiz.

Etiketler: