Eve Fare Girdi

fare__1Fareler üstün zekâ ve oldukça fazla duyulara sahip olduklarından dolayı insanlardan sonra en başarılı hayvan türlerinden biridir. Çok hızlı bir şekilde çoğalırlar. Yani; yılda 7 kez ve her seferinde de 9 ile 12 arasında yavru yaparlar. Koku alma duyuları oldukça keskin olduklarından istedikleri her besine rahatlıkla ulaşabilme yeteneğine sahiptir. Ayrıca besine ulaşmak için kazma, kemirme ve tırmanma konusunda çok usta oldukları bilinir.  Farelerin bulaştırdığı tifüs, veba, kuduz ve bağırsak hastalıklarından birçok kişi ne yazık ki ölmüştür. Özellikle geçmiş dönemlerde sebepsiz olan ölümlerin altında bu yatmaktadır.

Fareler insanların yaşadıkları hemen hemen her yerde görülmesi mümkündür. Eve fare girdi diye tereddüt eden birçok insan bunlarla baş etmek için ciddi mücadele etmektedir. Ama ne yazık ki fare ile mücadele uzmanlık gerektirmektedir. Bu sebepten dolayı tek başınıza müdahale etmeniz zordu. Eve fare girdi diye günlerce evin uzak kalan insanların sağlık açısından bunlardan uzak durmaları ve anında yok etmeleri için mutlaka iyi kadroya sahip bir firma tarafından ilaçlama yapılması gerekmektedir. Fare ilaçlama farenin yaşamış olduğu ortama ve farenin türüne göre farklı uygulama yöntemleri ile yapılmasında fayda vardır. Eve fare girdi hemen bir kapan ile mücadele etmeliyim ifadesi doğru metot değildir. Çünkü kapana konulan yeme fare her zaman gelmediği gibi öldüğünde de kötü görüntü ortaya çıkması kaçınılmaz bir durumdur. İşte bütün bu sebeplerden dolayı fare ile bireysel mücadele zaman kaydından başka bir şey olmadığı gibi çeşitli ilaç ve tekniklere verdiğiniz para ile daha fazla maddi zarara uğramış olursunuz. Evde yaşayan fareler sadece insan sağlığını olumsuz yönde etkilemekle kalmayıp, eşyalarınıza da kemirerek kullanılmaz hale getirebilmektedir.

Bizler Eda İlaçlama olarak her konuda uzman olduğumuz gibi ev ve iş yerlerine giren farelerde de üstün başarılar sergilemektedir. En kısa sürede farelerden kurtulmanız için 7/24 çalışan alanında uzman olan kişiler sağlık bakanlığından onaylı ilaçlara olaya anında müdahale eder. Sağlık bakanlığından onaylı ilaçların kullanılması sayesine size ve çevreye zarar vermeyecek sonuçlar ortaya çıkar.

 

Etiketler: