FARE İLAÇLAMA NASIL YAPILIR?

FARE İLAÇLAMA NASIL YAPILIR?

FARE İLAÇLAMA NASIL YAPILIR?

Fare haşere türlerinin hem sağlık açısından hem de vermiş oldukları maddi açıdan en zararlı olanlarıdır. Farelerin yaşam alanları genenllikle ev ortamlarının yer aldığı bodrum katları ve çatı araları olmaktır. Bununla birlikte tarlalarda ve lağımlarda yaşayan türlerine de rstlamak mümkündür. Farelerin insan besinlerine ortak oldukları bilinmekle birlikte uzun süre aç kaldıklarında keskin diş yapısı sayesinde evde yer alan eşyaları da kemirdikleri gözlemlenmiştir. Geçmiş yıllarda bu türlerin insanların kulaklarını ve bazı organlarını kemirdikleri duyulmuştur. Kemirgen gruptna olan bu türler oldukça fazla şekilde üremekte ve çoğalmaktadır. Fareler oldukça pis ve tiksindirici hayvanlardır. İnsan sağlğına oldukça zararı olan bu türler çok hızlı koşmalarından dolayı bireysel olarak yakalamak kesinlikle mümkün değildir. Göz önünden hızlı hareket etmeleri sayesinde anında yok olabilmekte ve en küçük deliklerden bile rahatlıkla geçebilmektedir.

Tarlalarda, bağda ve bahçede yer alan bir türü de insanların çabalar ile yetiştirmeye çalıştığı besinlere zarar vererek maddi olarak zarara uğratabilmektedir. Farelerin bireysel yok edilmesi hiç mümkün değildir. Çünkü saldırgandırlar ve müdahale eden kişiye saldırarak zarar verebilirler. Günümüzde fare ilaçlama konusunda kendini yetiştiren ve ona göre çeşitli ilaçları bünyesinde bulunduran sayısız ilaçlama firması yer almaktadır. Geleneksel olarak kullanılan yöntemler yerine son teknoloji ile kullanılan bu uygulamaları kullanmak hem daha mantıklı hem de daha ekonomiktir. Ekonomik olan ilaçlamanın yanında en hızlı bir şekilde her alanda yer alan bu haşerelerden kolayca kurtulabilirsiniz. İlaçlama firmaları işini bilen, konusunda uzman ve güler yüzlü ekipten oluşmalıdır. Diğer bir taraftan da istenilen her saatte ulaşılabilir olmalıdır. Ne yazık ki günümüzde ilaçlama işi üzerine kurulmuş fakat ilaçlama konusunda en ufak bir bilgi sahibi olmayan yüzlerce şirket vardır. Ekonomik oldukları düşüülerek bunlara yaptırılan ilaçlama hem insan sağlığına zarar verir, hem de sizleri doğru sonuca götürmeyerek daha fazla para harcamanıza neden olur.

Fare ilaçlama nasıl yapılır sorusuna çözüm arayan ve bunu tek başına başarak bir firma olarak tarihe adımızı yazdırmayı başardık. Bizler Eda ilaçlama ekibi olarak sadece farelerin yok edilemsi üzerinde değil her türlü haşerenin en kısa sürede yok edilmesi üzerine kendimizi fazlasıyla geliştirmeyi başardık. Kullanmakta olduğumuz son teknolojik uygulamalar ve en son çıkan ilaçlar sayesinde sizleri bu dertten anında kurtarmaktayız. Kullanmakta olduğumuz ilaçlar son teknoloji olmasının yanında insan sağlığına en ufak bir zarar vermeyecek türdendir. Yani Sağlık Bakanlığının onay verdiği ilaçlardır. Birçok ilaçlama firması bu konuya dikkat etmezken bizler sizin sağlığınıza ne kadar değer verdiğimizi öne koyarız. Çalışanlarımız ilaçlama konusunda iyi eğitim almış ve sürekli olarak da gelişen teknolojiyi yakından takip etmektedir. Diğer bir taraftan da haşeranın bulunduğu bölgeyi bizzat görmeden hangi ilacı kullanacığına karar vermemektedir.

 

 

Etiketler: